onsdag 9 juni 2021

Nu jäklars anamma. Först ska vi jaga dem till världens ände, sen knäcka dem, och sen....

 



GP. Ministern efter våldet i Hjällbo: "Omhänderta fler kriminellas barn.

Morgan Johansson (S): Ta deras guldklockor och bura in dem – en efter en."

Håkan B:

-"Morgan Johansson pratar som vanligt om att gå väldigt långt med åtgärder. När utredningar kommer med förslag på åtgärder som MP och S inte tycker om (t ex ökade möjligheter till beslag, husrannsakan och kroppsvisitation mot barn under 15 år) så göms dessa förslag i en ny utredning. S och MP härigenom obstruerar Polisens arbete."

Ulf K:

-Tidigare kunde vi läsa att sedan 2005 har 300 miljarder runnit ur statskassan (skattebetalarnas pengar!) tack vare fusk med olika ersättningar. Detta innebär 20 miljarder per år, eller 5.4 miljoner om dagen (Eller 225 tusen i timmen om man vill hårddra det ännu en bit). 

Nu tillsatte man en utredare som har två år på sig att föreslå åtgärder för att få stopp på detta. Det kommer alltså att kosta ytterligare 40 miljarder innan ens ett förslag skall presenteras. 

Jag tycker kanske inte att det är "häftigt" att betala skatt men någonstans anser jag att dessa pengar hade gjort mer nytta inom hälso/sjukvård, omvårdnad av de gamla, inom skolväsendet samt inte minst till dom lagvårdande myndigheterna. Två år av utredande. 40 miljarder. Man tar sig för pannan.


7 kommentarer:

  1. Och utredningens resultat blir så diffust att inga åtgärder kan göras.

    SvaraRadera
  2. Musen som röt. Sätta guldklockor i fängelse verkar fånigt. Mera utredningar!!

    SvaraRadera
  3. Att ta denna hånflinande SD hataren på orden kan man inte.

    SvaraRadera
  4. kan inte böva utredas i 2 år snarare 5 minuter Börja med att alla myndigheter får samköra Register Kräv av försäkringsbolagen att anmäla bidragsfusk när man märker "fejkad skillsmässa" börja där

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är någon partitrogen som står på tur för att få göra sig en förmögenhet i partiets tjänst. En del av "Stockholmsbyråkratins" hörnstenar.

      Radera
  5. Mogge är ett av de (tre) största skämten i vår sk "regering".
    Får absolut inget ur händerna.
    (Kanske det är vad han är tillsatt för?)

    SvaraRadera
  6. När ett foster utvecklas så sker det med att anus utvecklas först av allt. En del människor utvecklas aldrig längre än så.

    SvaraRadera