fredag 4 juni 2021

Det här är allvarligt. Sveriges justitieminister Morgan Johansson är en patologisk lögnare.

Flashback avslöjar som vanligt regimmedias lögner. Tack filip60.

Morgan Johansson står i SVT och skrämmer Vänsterpartiet från att fälla regeringen på grund av förslaget om marknadshyror i nyproducerade lägenheter.

"– Det som hyresgästerna verkligen ska vara rädda för är Vänsterpartiet. 

Om de avsätter den här regeringen och istället sätter in en högerregering, då kan jag garantera att då blir det bli marknadshyror på riktigt, det innebär ju inte det här förslaget som bara rör nyproduktionen", säger han.


Påståendet är inte är sant. Jimmie Åkesson skrev igår en debattartikel och klargjorde att:
"Sverigedemokraternas bestämda uppfattning är att marknadshyror är fel väg att gå. Detta inte minst då det innebär en påtaglig risk för kraftigt höjda hyror för de bestånd som omfattas."

De fyra borgerliga partierna med sina 40% av riksdagens mandat skulle alltså inte ha en majoritet i riksdagen för att införa marknadshyror oavsett om de kommer i regeringsställning eller inte.



Morgan Johansson har ljugit skamlöst i flera år. Uppenbara lögner som är enkla att motbevisa vid lite grundläggande faktagranskning.

 I ett normalt land hade journalister granskat hans olika lögner och så hade han tvingats avgå för längesedan. Men inte i Sverige.












VARNING: - Vad patologiska lögnare än säger, så tror de själva på det. De har ingen kontakt med sanningen, det är en död massa. Det är som om de är färgblinda till sanning, så det som kommer ur deras mun - det är deras verklighet.



3 kommentarer:

  1. Plutten är lika ärlig som han är liten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om vi inte hade Löfven och S i maktposition, skulle Morgan Johansson kämpa i ett instegsjobb med sina väljare på äldreboendet.

      Radera
  2. tack själv för att du belyser det han måste bort denna patetiska person bättre han ligger på en "strandhäll"resten av sin tid i livet

    SvaraRadera