torsdag 3 juni 2021

Hur svarta på rekordtid får vita att hata varandra i USA.

Det kallas CRT, Critical Race Theory, och det låter fint, men är en metod som effektivt får familj, vänner, grannar, arbetskamrater, ja alla, att börja hata varandra, då somliga tycker att ras och hudfärg är oviktigt, medan andra tycker att de som tycker att det är oviktigt, är "vit överhöghet" och "födda rasister".

Klassisk "lek" med människor då makteliten härskar genom söndring. Och folket, de är dumma nog att  låta sig spelas med som brickor.

En Facebookgrupp som kallar sig "Anti-Racist Parents of Loudoun County"  är den som attackerar och pekar ut de föräldrar som vågar sticka ut som är "anti-CRT."

"De lade ut tre bilder av mig på sajten och kallade mig rasist." säger Patti Hidalgo Menders, en av föräldrarna. De lade ut båda mina namn, min mans namn, vilken skola mina barn går i, vilken stad vi bor i, och de skriver att jag är vedervärdig."


"Jag trodde jag hade goda vänner," säger Jessica Mendez, sekunderna efter att hennes granne stuckit två hatiska mellanfingrar bakom Mendez rygg (bilden), under intervjun.

 "Jag är riktigt sårad, jag trodde vi hade en överenskommelse om att jag kan vara konservativ och hon liberal - och fortfarande vara vänner. Men det ser ut som att jag hade fel."

2 kommentarer:

  1. Självklart vill man hålla konflikten vid liv, för att på sikt destabilisera samhället och göra det omöjligt att regera. Sedan är det dags för revolution och införandet av ett totalitärt, socialistiskt styre. Utvecklingen har gått för långt för att kunna stoppas.

    SvaraRadera
  2. Ja ja det är dom (((svarta))) som står bakom det mesta av det värsta!

    SvaraRadera