måndag 21 juni 2021

En statsministerkandidat måste vara bäst när det gäller.


Ulf Kristersson, M:


- Den här regeringen har misslyckats med vår tids riktigt stora frågor: brottsligheten, arbetslösheten och integrationen. Och Sverige utvecklas sedan flera år åt helt fel håll. Inre låsningar, och ideologiska blockeringar, hindrar den från att ta tag i Sveriges stora problem och ta fasta på landets alla möjligheter. Moderaterna vill byta ut regeringen och sätta Sverige på en ny kurs.

Stefan Löfvens regeringsunderlag har idag havererat. Han har i praktiken själv lett Sverige in i en regeringskris. För detta bär Stefan Löfven ansvaret.

Vår uppfattning är mycket tydlig. Den här regeringen borde aldrig ha tillträtt. Vi har redan röstat nej till Stefan Löfven flera gånger. Självklart kommer vi att göra det igen.

Jag är ingen vän av konflikter och stök i onödan. Jag föredrar en tydlig kurs och ett vuxet samtal. Men den här regeringen bygger på inbördes helt oförenliga avtal och överenskommelser. Det är de inre spänningarna i regeringens underlag detta handlar om — och idag blev det helt uppenbart. Sverige förtjänar en bättre regering.


1 kommentar:

  1. Uffe känns så fejkad på nåt sätt. Lägger huvet på sne, försöker se allvarlig ut och tror att vi tycker att han är tuff.

    SvaraRadera