onsdag 2 juni 2021

Det hjärntvättade folkets dårskap.



Författaren till boken "Madness of Crowds" Douglas Murray rasar idag mot Harvard och dess stab för att de vill införa the critical race theory" -agendan, som ska positivt särbehandla hjärtpatienter som är svarta eller tillhör andra andra minoriteter. 

 Alltså en "antirasistisk" agenda där "operationer med statligt stöd ska bidra till att minska de orättvisa skillnaderna i hälsa mellan olika raser".

 Universitetsprofessorn DOUGLAS MURRAY säger: - "Det är obegripligt för alla och envar, som inte slavlikt lever under raspropagandan som nu styr Amerika, att förstå. Den mäktiga och enögda s.k "antirasismen" styr varenda del av samhället.

Det är absurt att se vad Harvardakademin strider för. De säger på fullt allvar att ras är den avgörande faktorn om/hur och när amerikanska hjärtpatienter ska prioriteras och behandlas.

Man måste bara pausa en liten sekund för att inse att detta är helt och hållet fel. Om Harvard sa motsvarande, dvs att vita skulle gå före i vårdkön till hjärtoperationer, då skulle "antirasisterna" spränga hela landet. 

Det Harvard gör nu är absolut helt avskyvärt , men är samtidigt det logiska slutet på den ologiska globala utvecklingen."



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar