måndag 31 maj 2021

Vad tror ni om covid-konspirationen?


Det var president Trump som via underrättelser misstänkte att Covid skapades i ett laboratorium i Wuhan, och sedan spred smittan över hela världen, efter en specifik plan. Kinesiska hökar instämde, men  västs vänstermedia dunkade allt president Trump sa i huvudet på honom och på omvärlden.

Ett år senare börjar nu skeptikerna tystna, och acceptansen för "lab-läckan" växer.

Till och med Dr Anthony Fauci, USAs främste hälsoexpert, är nu tydlig med att han faktiskt tror på möjligheten om en Kina-skapad pandemi.

WHO skickade ett team för att undersöka fakta, men fick såklart inte full tillgång till Kinas laboratorier.

 Mainstream Media har militantiskt byggts upp som vänsterns propagandacentraler, de berättar för folket, vad de vill att folket ska tro, och mycket lite av det har med sanningen och verkligheten att göra.  "Den som kontrollerar vad folket vet, kontrollerar folket".

Så konspirationsteoretikerna hade kanske rätt hela tiden? 

Det tar bara för lång tid innan en del av Trump-hatarna nyktrar till, den dagliga msm-dosen är berusande och dödlig.





3 kommentarer:

  1. Frågan; "Vad tror ni om covid-konspirationen"
    - Noterade att Kina tidigt 2020 var förberedda med snabbyggda lasarett, omhändertagande av smittade och covidspårning.via telefonapp. Har också sett videos från marknaden i Wuhan när någon äter levande djur.
    Vad jag tror ingen sanning men lutar åt att smittan kom av misstag från labbet i Wuhan. Att Kina medvetet gjort det är bara så obegripligt då konsekvenserna inte går att förutse.
    Något mer begripligt inom konspirationsteorierna är att Mr Trump aldrig var smittad utan det del av Make America Great Again.

    SvaraRadera
  2. Mars 2020 sa jag till alla jag känner att viruset är framställt i ett labb. Kina började komma efter i världsekonomin när handelsrestriktioner började sättas in mot dem, Trump såg vart det lutade. Sverige såg som vanligt ingenting, Tegnell trodde inte ens att viruset skulle nå Sverge. Kina tog snabbt tag i stoppåtgärder och förlorade inte så mycket människor (vad vi vet) och kan nu sälja allt till den nedstängda världen. Kina lyckades återta handelsmakten över en i övrigt stollig värld styrd av en massa känslostyrda klimataktivister.

    SvaraRadera
  3. Mars 2020 sa jag till alla jag känner att viruset är framställt i ett labb. Kina började komma efter i världsekonomin när handelsrestriktioner började sättas in mot dem, Trump såg vart det lutade. Sverige såg som vanligt ingenting, Tegnell trodde inte ens att viruset skulle nå Sverge. Kina tog snabbt tag i stoppåtgärder och förlorade inte så mycket människor (vad vi vet) och kan nu sälja allt till den nedstängda världen. Kina lyckades återta handelsmakten över en i övrigt stollig värld styrd av en massa känslostyrda klimataktivister.

    SvaraRadera