lördag 17 april 2021

Sverige är så rikt, så stormaktigt, så feministiskt, så bäst i hela världen.


 

8 kommentarer:

 1. Hanif Gå över till SD snälla

  SvaraRadera
 2. Mordet på bussen i Kiruna utfördes av en far och hans två söner, dom var från Afghanistan, men boende i Iran. Offret var också från Afghanistan, och Iran. Mordet på järnvägsstation i Boden veckan före jul 2019 där en mördades av tre med 49 knivhögg. Alla var ensamkommande från Afrika och Mellanöstern. Tingsrätten gav en 13 år, dom andra 4 resp 2 år. Hovrätten sänkte från 13 till 1 och ett halvt. Med rabatt var alla fria veckan före jul. Den femte mars gjordes ett mordförsök i Luleå. En var han som fick straffet sänkt från 13 år, den andra blev rånad i Luleå i november av dödsgängen på järvafältet. Skälet var att offret hade gett polisen information om mordet i Boden. Det hör till saken att offret och han som blev rånad tidigare rånat en person med kniven mot halsen. Dessutom har ett vittne till mordförsöket i Luleå hotats av en av mördarna i Boden, den som fick 4 år. Samtliga uppräknade från Afrika eller nåt arabland eller Afghanistan. Vilka tillskott Sverige har fått, i varje fall advokaterna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag påminns om FN's mänskliga rättighet; att alla är födda fria i värdighet. Vad och var blev det fel sen. I födelselandet eller i Sverige? Både och eller? Jag tror att de goda gör ont värre.

   Radera
  2. Enligt Landsfader Stefan är dom en liten kostnad för stunden men en Vinst längre fram
   Rättegångskostnad advokat kotnad högst troligt tolkkostnad sen kostnad för fängelsevistelsen som då förkortades ner ev skadestånds kostnad Så dom här vinstmaskinerna har lite att jobba in för att hamna på 0 sen skall dom bidra till samhället Nä rösta rätt inte rött 2022-09-11

   Radera
 3. Hanif snälla. Betänk att du kommer att bli minister. Fan så mycket bättre än Shekarabi, Sätt ditt pris, inte i silverpengar utan för Sveites bästa, innan valsedlarna beslutas.

  SvaraRadera