onsdag 28 april 2021

S-MP-regeringen ropar ut över hela arabvärlden: - Kom och ta oss! Det är lätt som en plätt!

Jag läser om förfalskade examensintyg för jurist, sjuksköterska, apotekare och lärare är några exempel som personer i Södertälje dömts för att ha använt. De senaste åren har antalet polisanmälningar för falska betyg från utlandet ökat rejält – och över 60 procent är dokument från Syrien. 

Och jag tänker att Sverige är som en musfälla - utan fälla.  

Jag har skummat lite lätt nedan, ni får gärna fylla på.

Vi bjuder in och försörjer miljoner människor som gömmer sina ID, och sen tar hit hela "sin" släkt. Ingen behöver arbeta, de kan fortsätta ploppa fram 12 - 13 barn, och sitta på café så länge de lever.

Vi flyger blodiga terrorister till vårt land och ger dem hus, hem och försörjning. Vi vet inte om de vill skada oss, men det är förbjudet att kritisera, för då är det islamofobi. Vår feministiska regering kan inte förhindra att vuxna gifter sig med barn, eller att en man har flera fruar som vi också snällt försörjer. Alla "studie"samfund får generösa bidrag, utan att kunna visa om det finns fientlighet mot landet, dess folk och kultur. 

Barn som begår grova brott kan inte bestraffas, och blir därför kriminellas springpojkar. De hot- och hatbrott som begås mot svenskar anses inte vara brott. Efter begånget dåd kan gärningsmännen släppas fria eller gå ut från sin anstalt och direkt begå nya illdåd. Råa brottslingar får "rabatt". Och ingen kan utvisas tillbaka där de kommer ifrån. Däremot kan de få bidrag för att åka dit på semester. 

Knarkaffärer är öppna i Sverige, vem som helst kan tjäna stora pengar på att ha knarkförsäljning på "sitt" torg. Folkets bilar, hus och skolor kan eldas upp dag och natt - allt som händer är att premien höjs för de drabbade.

Det kan varenda dag välla in kriminella ligor som bara är ute efter att stjäla våra bilar, båtar och alla andra värdeföremål, tullen får inte stoppa och gripa dem - bara titta på.  

Vårt välfärdssystem kan robbas på miljardbelopp årligen, för att vi inte får kränka någons integritet. 

Nya får kasta stenar och kalla våra poliser och all annan blåljuspersonal, socialarbetare, bibliotekarier, servicepersonal, läkare, sjukhuspersonal, ja vem som helst för horungar och mammaknullare, och be dem dra till H. Och allt som händer är att våra myndigheter backar hem och bjuder på pizza och en kopp kaffe. 

Lärarna förhindras lära ut kunskaper och hotas med våld i en skolmiljö som kantas av etniskt förakt och trakasserier mot svenskar. 

Om nya vill ha mat eller kläder eller t.ex ny teknik, så går de bara in i affärer och tar vad de vill ha. Om någon ansvarig säger ifrån får de stryk. Polisen kommer inte på larmen, och lägger sen ner den 7000-de anmälan. 

Vill de ha en kvinna/pojke/flicka, så tar de det. Ingen utredning, anmälan läggs ner.

 Judar skräms bort med våld från Sverige, medan Morgan Johansson låtsas stifta en lag mot att förneka förintelsen.

Vilka lockar vi hit med denna mjäkiga kravlöshet och sinnessjuka flathet? 

Och varför tror vi att ociviliserade människor INTE skulle bete sig såhär mot oss - när politikerna lägger allt framför näsan på dem som bjuds in, och sen lägger sig platt och låter dem trampa med spikskor rakt över oss. 

Och hur i heeeeeela världen kan ansvariga ledare för ett land - en stat, en nation - vara så komplett tomma och heeeeeeelt dumma i huvudet.

7 kommentarer:

 1. En obehagligt sann beskrivning av verkligheten i Sverige..
  Allt under det våra överbetalda och underbegåvade politiker sitter och fiser i sin kontorsstolar..

  SvaraRadera
 2. Enligt landsfadern och Säpo??? är det största hotet från Högern? sist jag Läste var det väl ca 250 medlemmar i NMR det anser man är det största hotet, mycket märkligt troligen därför dom får så mycket stryk när dom delr ut flygblad. Men det visar väl om något hur verklighets frånvänd Stfan och Morgan Johansson är senast i dag var det gänguppgörelse mitt på dagenmed knivskärning

  Mogadishu är ju säkrare än Sverige snart

  SvaraRadera
 3. Klockrent! Men jag tror knappast att det blir någon ändring. Majoriteten tycker tydligen att dagens situation är helt OK.

  SvaraRadera
 4. Jaha och varför är det såhär då egentligen? Därför att "våra" politiker och massmedia är tillsatta för att genomföra just detta elände, med syftet samt målet att drastiskt förändra...ja rent av förgöra folket, nationen, kulturen. Detta görs ju faktiskt inte bara i Sverige gentemot de etniska svenskarna, utan hela den vita västvärlden är måltavla för dessa psykopatiska planer från den rikaste och mäktigaste procenten som vill härska och styra med absolut järnhand över världen med dess förslavade rasblandade rotlösa och antalsmässigt begränsade befolkning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle aldrig kunna hända om inte folket först vaggats till sömns.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Detta vaggande har pågått sedan början på 1600-talet när Axel Oxenstierna införde "Sockholmsbyråkratin", dvs när Tokholmen i princip blev landets hjärna, hjärta, lungor, lever och landet i övrigt bara fick hänga på.
   "I Norrland, hava vi ett Indien inom våra gränser, bara vi rätt förstå att utnyttja det", sa rikskanslern Axel Oxenstierna (f.1583).

   Radera