torsdag 8 april 2021

Jorden anropar Socialdemokratiska Kyrkan.


Så förklarar Svenska kyrkan sitt tapp – bara hälften av Jönköpingsborna är medlemmar: ”Har helt och hållet med corona att göra” 

Svenska folket håller inte med. Speciellt inte de som de facto har lämnat Socialdemokratiska Kyrkan:

Nn1: - Det har och göra med att SK totalt tappat kontakten med sina medlemmar.

NN2: - Gick ur svenska kyrkan för några år sedan, jag tröttnade på att svenska kyrkan beter sig som ett parti på vänsterkanten.

NN3: - Det är mycket enklare än så. Människor har valt bort kyrka, kristendom och att ha kontakt med samfundet. En kristen församling existerar inte. Respektera människors val och sluta trixa till höger och vänster med olika lockmedel.

Öppen debatt bakom betalartikel Jönköpingsposten.

7 kommentarer:

 1. Intressant öppen artikel:
  https://www.jp.se/artikel/mathias-bred-svenska-kyrkan-blev-socialdemokraternas-kyrka
  Nämnde K-G Hammar är fö grundorsaken till att jag lämnat Sv Kyrkan, han arbetade exakt som beskrivs i artikeln.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla tre N.N. har rätt på sitt sätt. Svenska Kyrkan borde försvarat den kristna förföljelsen i Mena-länderna. Nu har Svenka kyrkans religion blivi politik genom socialdemokraterna i Tro och Solidaritet där muslimerna har fått makt genom att de ska rösta på s-partiet.
   Totalitära ideologier tolererar inga trossatser bättre än deras, antingen det är kommunism, socialism eller islam. Den sista är en politisk ideologi.
   @Arlövs länk är lysande. Läst något liknande om "Om den långa marschen till makt inte bara gått genom institutionerna och byråkratin utan också utan också i Svenska Kyrkan.

   Radera
 2. Antje Jackelen är nog en bidragande orsak till medlems tapp

  SvaraRadera
 3. medlems tapp menade jag förstås

  SvaraRadera
 4. Varför betala för kristna kyrkor som inte är kristna? Dessutom när kyrkans överhuvuden är lika oförstående till raset som korkade liberaler, miljömuppar och socialdemokrater. Blodsven

  SvaraRadera
 5. Socialdemokraternas engagemang i svenska kyrkan har endast med makt att göra!

  SvaraRadera