tisdag 20 april 2021

Inte ens expressen kunde godta regeringspopulisterna Stenevis, Sneckers, Lööfs och Löfvens "attack" - på sitt eget misslyckande.


Min FB-vän Mattias Lindberg:


Bra av Expressen Ledare ! (Har de möjligen inspirerats lite av min text i Bulletin från igår?)

- "Samtidigt är det något som skaver när rödgröna politiker som Märta Stenevi, Linda Snecker (V), Annie Lööf (C) och Stefan Löfven (S) går längst fram i demonstrationståget.

Det är ju de rödgröna som har haft makten sedan 2014 och därmed bär det politiska ansvaret för att för lite har gjorts. När Miljöpartiet går ut med en lång kravlista på hårdare tag undrar man om partiet har gått i opposition mot sig självt."

"I stället för att på djupet analysera vilka de våldsamma männen är – och hur de bäst kan stoppas – pratar Stenevi, Snecker, Lööf och Löfven i vaga ordalag om mansnormer, att männen måste förändras, att pojkar fostras till att slå och så vidare.
Det är att trivialisera ett livsfarligt beteende. Ingen kan på allvar hävda att kvinnovåld på något sätt sanktioneras i det samtida svenska samhället. Tvärtom betraktas denna form av brottslighet som särskilt avskyvärd.

Så vad utmärker förövarna till kvinnomorden? En faktor är psykisk ohälsa och depression. En annan är en överrepresentation av män som är utrikes födda"

2 kommentarer:

  1. Allt MP gör nu, även om det mesta misslyckas, går i populismens tecken inför det kommande valet.

    SvaraRadera
  2. steffe säger .Det var inte jag som vanligt.

    SvaraRadera