onsdag 21 april 2021

Despoterna Bolund och Hellden behöver inga konsekvensanalyser för att avveckla Sverige.



MP-regeringen lägger ner Bromma flygplats.

Regeringen har inte förhandlat med andra partier, Bolund anser att det bara är onödigt slöseri med tid och pengar. Istället tillsätter MP-regeringen inom kort en "utredare" för att se till att driften kan avvecklas ”så snart som möjligt”.

Det militanta avvecklingspartiet Miljöpartiet har länge arbetat för att  lägga ned Bromma. Socialdemokraterna har stretat emot, men viker nu ner sig för MP som alltid. 

Jag börjar misstänka att Hälldén och Bolund ärvt Dan Eliassons hållhake på Socialdemokraternas ledning. Det är skrämmande.

 Så här är det ju: "Anledningen att färre flyger inrikes nu är pandemin och att vi inte ska resa om vi inte måste. Att anpassa kapaciteten efter resmönster under pandemin är bara dumt, för den dagen pandemin är slut, så kommer vi att behöva kapaciteten. Dessutom är eldrivna flygplan på väg nu och när vi har lite mindre eldrivna flygplan som kan flyga inrikes, så skulle Bromma vara en lämplig hub för dessa."

SD-ledaren Jimmie Åkesson skriver att en nedläggning av Bromma flygplats är ett allvarligt hot mot tillväxt och konkurrenskraft”, och ett ”MP-slag mot landsbygden”. Bromma som miljöpartiet vill går inte. Om man ska lägga ner Bromma flygplats måste Arlanda flygplats vara färdigutbyggd 2038 med allt vad detta innebär.




7 kommentarer:

  1. Miljöpartiet ned Tovatt, Hellden och Bolund. Dom MÅSTE bort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hur då, hade du tänkt?

      Radera
  2. Det där med eldrivna passagerarflygplan har jag inte något förtroende för. Carina (med din erfarenhet) lär det inte bli varken mat eller dryck då ALLT skall lyftas av batterier som väger mycket. Visserligen har man redan flugit jorden runt med solenergi men det är världsrekord inte business.class

    SvaraRadera
    Svar
    1. Starta med 60 ron batterier landa med 60 ron batterier lär frästa på noshjulen saftigt

      sen all energi som går åt i kupen och det är -52 i atmossfären en batteri bil tappar ju ca 30% av sin kraft vid minus 10 hur har man då sin vilda fantasi tro man kan flyga med batterier??

      Radera
  3. OT
    Det här blir säkert JÄTTEMYSIGT.Kanske Farbror Melker är transsexuell,Malin är lesbisk,Tjorven bär slöja,Olle heter Mohammed osv Fan att allt fint ska förstöras... https://www.hbl.fi/artikel/svt-spelar-in-ny-saltkrakan-bygger-pa-astrid-lindgrens-originalmanus/
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera
    Svar
    1. Originalmanus?
      Får vi även råka Pippis pappa?
      Som negerkung?
      Blir väl trevligt.
      Gärna på Norröra. Bara inte på Furusund...

      Radera
  4. MP äger S. 4% är större än 28% Ny matematik. Smaka på den du SL.

    SvaraRadera