måndag 26 april 2021

Återanvändning. Socialdemokraternas har kört samma vallöften i femtio år.

Pensionärsskatten skulle vara borta 2020. 

Socialdemokraterna idag: 

-"Vi socialdemokrater vill höja inbetalningarna till pensionssystemet så att vi kan fortsätta höja pensionerna. Det är nästa steg, det är vad vi arbetar för!"




5 kommentarer:

  1. Såg att kvinnan som är vd för postnord fått löneförhöjning med 125000 i månaden och tjänar nu ca 715000 i månaden. Anna Borg, vd för vattenfall tjänar 1,3 miljoner i månaden. Det är det som är sossarnas allas lika värde.

    SvaraRadera
  2. Fast om man plockar bort de tärande ur systemet så skulle de närande få höjd pension?

    Se pensionssystemet som ett aktiebolag som du investerar medel i för senare avkastning. Plötsligt och utan mandat gör styrelsen en aktiesplit. Istället för att dela ut aktierna till aktieägarna ger styrelsen bort de nya aktierna till människor som inte lagt en endaste krona på aktier. Våra politiker har släppt in nysvenskar i pensionssystemet som aldrig tjänat en krona och aldrig kommer att tjäna en krona. Ta bort dem och använda biståndet till inrikes bistånd. Jag fruktar att det inte blir en endaste krona över till utrikes bistånd efter det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra. Mycket bra. Inte värsta sossen kan missförstå detta.

      Radera
  3. Dags för Göran "Nivea" Persson att sälja sin gård, Övre Torp vid sjön Båven i Hyltinge socken i Flens kommun i Sörmland, och börja betala tillbaks de 257 miljarder han "försnillade" från pensionskassan.

    SvaraRadera