fredag 23 april 2021

4%-s-fanatikerna har lagt Sverige under sig.

MP vill lägga ner Bromma Flygplats. 

Tusentals jobb inom främst exportindustrin riskerar att försvinna om Bromma flygplats läggs ned. Det säger flygutredaren och debattören Göran Tegnér (L).
– På lång sikt, då talar jag om 25-30 år, handlar det om 16 000 färre jobb i hela Sverige varav 8 000 i Stockholms stad och runt tio miljarder i förlust av intäkter, säger han.


MP tar ingen notis om att frågan inte har behandlats demokratiskt, de är vana vid att styra enväldigt. Både reinfeldt och löfven har ju gröna tungor, och har viljelöst slängt sig under MP-elbussen. Av anledningar som jag inte begriper.

Men att hånflinande fira att Bromma läggs ner med Helldéntårta redan nu, betyder att MP vet att de vinner frågan. Det är höjden av svinaktighet.

NN1: - "Denna politiska adel uppvisar ett folkförakt utan motstycke. Symbolpolitik som kostar människoliv och personliga tragedier. De själva kan mumsa gott och leva på skattebetalarnas pengar långtifrån vindkraftverk och utanförskapsområden. Detta måste få ett slut. Hela det demokratiska systemet måste omstöpas från grunden. En revolution utan blod på gatorna, men med en drös odugliga politiker utan jobb."

NN2: - "Miljöpartiet hade stort inflytande under Reinfeldt (MÖK t.ex) och ännu större under Löfven. Sammantaget har de haft mest makt av alla det senaste decenniet med sina 4-5%. Där är kortversionen av varför Sverige ser ut som det gör idag."

NN3: - -"Otroligt osmaklig bild. Fanatiker i alla dess former är samhällsfarliga. Må denna bild hjälpa till att störta MP dit de hör hemma, ut ur maktens korridorer!"

3 kommentarer:

  1. Om MP får fortsätta kan vi snart inte ha någon produktion i Sverige ingen el och hjda avgifter/skatter på allt gör att företag kommer flytta tillverkning utomlands och jobb försvinner i Sverige dessa dårar måste bort snarast

    SvaraRadera
    Svar
    1. Enig. Biden kör USA mot samma katastrof. Det blir så när ledaren inte kan tänka själv.

      Radera
  2. Tovatt leker med elden. Biden har ju klimatmöte. Där Per B skryter om att Sverige är bäst på att påverka klimatet i den riktning dom vill ha det. Här har det snöat i 48 timmar, tung blöt snö. Ingen fotboll idag, planera är över snöade. Sommardäcken på sen flera dagar. Det är vinter här. Och klimatkris för Biden. Då menar den globala uppvärmningen, vilket svammel, ett dyrt sådant.

    SvaraRadera