fredag 5 mars 2021

Jimmie Åkesson ljuger aldrig, och har stått fast i sin tro på sin politik och de goda krafterna sen dag ett.


Jimmie Åkesson, SD: 

"Sverigedemokraterna arbetar i alla lägen för Sveriges bästa.

Beskedet från Nyamko Sabuni är knappast något som förvånar mig. L befinner sig i ett väldigt ansträngt och pressat läge och att fortsätta omfamna Löfvenregeringen skulle mycket väl kunna innebära slutet för partiet.
Det är positivt att ytterligare ett parti nu har sällat sig till den växande skara som förstår det parlamentariska läget och som inser att man måste kunna prata med alla partier i Sveriges riksdag.

Samtidigt är Sabuni farligt ute när hon ställer ultimatum inför en regeringsbildning som ska äga rum om ett och ett halvt år. Det är inte särskilt proffsigt och det kan mycket väl straffa sig att ha en så hög svansföring, särskilt om man samlar runt 3% av rösterna i flera opinionsundersökningar.

Vi kommer att arbeta för en konservativ regering och för att genomdriva viktiga och akuta reformer inom brottsbekämpning, migration, vård och omsorg och en rad andra områden, för Sveriges bästa. Om L vill vara med och bidra till det så ska vi naturligtvis prata med dem."
 Sabuni tror att hon är i position att ställa krav på regeringssamarbeten efter nästa val. Kan någon tala om för Ls partiledare att det är svenska....nåja.... folket som röstar. 

Om 1 1/2 år ska Sabuni börja föra borgerlig politik, tills dess kör L livsfarligt grön/rött. Trovärdig? Not so much.

1 kommentar:

  1. L som i Liberalerna, L som i Losers!
    Låt dem bli fakkade av sin egen fallosdildo, som ju är deras nya logga en gång för alla.

    SvaraRadera