måndag 1 mars 2021

Det finns journalister, som på GP och Bulletin, och så finns det brutala råmobbare som på SVT/SR, TV4, DN, sydsvenskan, aftonbladet och expressen.


aftonbladet idag  Chefsåklagaren: "Det är otäckt att höra Karl Hedin"

 Jag tycker att Chefsåklagaren Kristina Falk Strand är lika otäck hon, när hon uttrycker sig så här privat i media: - "Mediabevakningen har varit ensidig".

-"De stora dragen är ju tydliga, här finns representerat ett starkt hat mot rovdjur och i synnerhet mot vargen. Och det är otäckt att se. Och det är otäckt att höra Karl Hedin när han talar om en nollvision för vargen." 

Borde inte hon, självaste chefsåklagaren, vara neutral, eller åtminstone förstå att drevet inte består av varghatare alls. Snarare av de som blir mörkrädda av politiska rättspersoner som hon, Kristina Falk Strand, och andra rätts- och mediala aktivister som har gjort domen mot Karl Hedin till sin egen Speakers Corner. 

Idag är det hjärtinnerligt välkommet i hatmedia att få verbal utlösning över Jimmie Åkesson, suck, Donald Trump, Ebba Busch och Karl Hedin.


6 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Kan det vara rätt att en chefsåklagare uttalar sig så? Bör det inte råda tystnadsplikt och hon skall vara agera opartiskt

  SvaraRadera
 3. Som sagt: det handlar egentligen inte om Hedins åsikter om vargens vara eller inte vara.
  Miljardären Hedin blev ett hot mot den djupa statens kärna. Att gå omvägar och på den resan misskreditera Hedin är en lösning som funkat i andra fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Karl Hedin har muskler i plånboken så detta kanske kan slå tillbaka mot åklagaren rejält

   Radera
  3. Det svenska domstolsväsendet är totalt genomkorrumperat (precis som samhället i övrigt) och lyder puppetmaster utan att gnälla.
   Googla: "Stockholmsbyråkrati"

   Radera