söndag 28 februari 2021

Värdegrundspoliser.aftonbladet. 

Polis sköt ihjäl man - skott mot barns fönster.

 "Pappan - tänk om dottern varit där inne."

För att polismyndigheten ska vilja satsa på dig som polis, så verkar det inte som att det viktigast är att du kan hålla i en pistol, eller att du har is i magen vid skarpt läge, och kan skjuta. Om man skulle ställa sådana krav på personlighet, skicklighet och kompetens så skulle inte de viktigaste värdrundskraven nedan kunna uppfyllas.

"Polismyndighetens förebyggande och främjande arbete syftar till att motverka diskriminering och verka för lika rättigheter och möjligheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder."

6 kommentarer:

 1. Enligt Flashback var offret Svensk och det brukar offren vara när polisen skjuter. I utanförskaps områden låser dom in sig i sina bilar och flyr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja polisen vet att mot svenne blir våldet enkelriktat från deras sida och dessutom så slipper man räkna med varken rättsliga påföljder eller ens hämnd ifrån eventuella offer och deras anhang!

   Radera
 2. Svensk Polis synes behöva både mer vapenträning och mer psykisk stabilitet vid användning av skarpa vapen!!
  I fallet Erik Torell t ex (om ni minns grabben med leksakspistol?) så lär skottspridningen från de tydligen helt panikslagna poliserna varit av typ "större lagårdsvägg".
  Det är kanske fler än BLM-are som har "sjukt svårt för vapen"?

  SvaraRadera
 3. Via kontakter som såg händelsen har jag hört att mannen sköts i ryggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skott riktat mot flyende svensk måste bero på inkvoterade värdegrund som tänker som vita tänkte förr. "A dead Indian is a Good Indian".

   Radera
  2. Precis! Eller så kanske det är svårt att få tid med skjutövningar så man passar på.

   Radera