fredag 26 februari 2021

MP önskar en glad fredagskväll.

 

MILJÖPARTIET DE GRÖNA_
-"Mer tåg, till fler, i hela landet! Vi vill investera mer i järnvägen, så att så många som möjligt har tillgång till snabb tågtrafik. Så att tågen kommer i tid och lever upp till ordspråket “det går som tåget”, och så att klimatsmarta resor blir det självklara valet!"

Kommentarerna på FB visar på en betydande diskrepans mellan de 4 % som styr och bestämmer, och folket som de bestämmer och styr över.

NN1: - Vad för något skall driva dessa tåg ??? Vindkraft ??? Då kommer de knappt från stationen...Solpaneler??? Samma sak...Då återstår det bara eftersom elen inte räcker till...TRAMPOR TILL ALLA ÅKANDE MED TÅGET...

NN2: - Här ser ni dom två som kostat Sverige och oss skattebetalare skjortan åtminstone den långe till vänster i bild den andra har inte hunnit förskingra så mycket än med är snart i kapp Bolund i miljardrullningarna på påhittade klimatskador och invandringen.

NN3: - Höghastighetståg med ett fåtal stopp i ett glesbebyggt land som Sverige är ett rent vansinne och ekonomisk katastrof. Att satsa 400 miljarder kronor på tillverkning fossilfritt stål är ytterligare ett vansinne och ekonomisk katastrof som dessutom kräver enorma mängder el. Vi kommer aldrig tillåtas dammsuga om dessa galenskaper genomförs!

NN4: - När elen inte räcker till hushållens dammsugning då är det riktgt GALET. Nedstängning av två väl fungerande kärnkraftverk under kort tid kan inte betraktas som annat än ren GALENSKAP och kapitalförstörning. MP i ett nötskal!

NN5: - Kriminaliteten är viktigare att åtgärda än att skaffa nya tågförbindelser.

NN6: -På 50:talet åkte Vår familj ofta till Göteborg...Ånglok...Men dessa gick även när det var vinter...Det fanns även tidtabell som överensstämde med verkligheten...Inte som nu 2 löv på spåret !!!! Kommer dagens tåg ens igång...SLIRAR...

7 kommentarer:

 1. I min ungdom fanns snälltåg(felaktigt Tysköverättning av snabbtåg) och Rälsbuss Och det fanns tågstationer i varenda liten Byhåla då Kunde man pendla och jag vill minnas tågen gick trots is kyla snö sol löv på rälsen mm

  SvaraRadera
 2. MP måste bort deras partiblomma Maskros bevisar det det är ju ett ogräs

  SvaraRadera
 3. MP måste bort deras partiblomma Maskros bevisar det det är ju ett ogräs

  SvaraRadera
 4. MP är dödgrävare. Dom måste bort, på ett snabbtåg med enkel biljett.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi kommer! Bolund & Stenevi show på en scen nära dig......

   Radera
 5. Maskrosor är lika oönskade i gräsmattan som i politiken. Skillnaden är att maskrosor i gräsmattan är förfulande medan maskrosor i politiken är livsfarliga.

  SvaraRadera
 6. De e väl Pålle & Brunte som ska dra tågen.

  SvaraRadera