lördag 27 februari 2021

Jag går sönder inuti när jag tänker på våra gamla och barn utan röster, som blivit ofrivilliga "integrationsoffer" för en förvriden massinvandring från tredje världen.


Efter årtionden med lösa boliner och knäppgökspolitik, tycks ändå några ha fattat vad politiker och media gjort med vårt land och vårt folk. För sent. För sent. För sent.

-"Språktest inom vården och i förskolor är undermåligt", skriver Araz Fanni och Tomas Magnusson i GP.

-"Cirka fem timmar lärarledd undervisning per vecka är inte nog. Här är några förbättringsförslag så att många fler av dem som vill ha jobb i förskola, hemtjänst eller äldrevård blir duktiga att tala svenska redan innan de söker jobb:

Utlandsfödda bör från början erbjudas sysselsättning på 40 timmar i veckan, mer lärarledd undervisning, arbetspraktik och andra aktiviteter.

Svenskundervisningen måste också passa dem som är ovana vid studier och inte kommer direkt från skolbänken. Erfarenheten säger att en kombination av språkträning och arbetsträning är det mest effektiva sättet att lära sig ett språk.

Förskoleassistenter, som prövar på jobbet i förskola måste få ett pedagogiskt träningsprogram i svenska parallellt med jobbpraktiken."

Kommentar av NN1: - "Det stämmer. Lägg ned SFI som skattefinansierad verksamhet. Sluta med all skattefinansierad översättning och tolkning. Det senare har uppskattats till En kostnad om 2 miljarder årligen.Krav på språk förstärks vid anställning. Krav på språk läggs in vid tillgång till välfärdssystemen. I hela landet."

-"Under många år har ju Ibn Rushd fått stora bidrag varje år. Enligt ansökningarna har det ju varit för att utbilda alla nya i samhället. Vad har bidragen gått till om det inte gått till utbildning i svenska och svenska samhället."

3 kommentarer:

  1. Ansvariga för förstörandet av Sverige måste gå sina straff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaså...hur långt då...10.000 mil på rullbandet eller?

      Radera