torsdag 25 februari 2021

2020 värsta plåga - hur tog globalisternas intoleranta värdegrundsfascister över västvärlden.

BBC's nya woke mångfaldsdirektiv: Boss Tim Davie släpper idag nyheten om "från toppen till botten-reglementet" som tvingar 95% av de anställda att genomgå kurser i att fördriva "omedvetna fördomar", 80% av personalen måste sen deklarera sin egen definition av kön och alla LGBT(lesbiska gay, bisexuella, transsexuella) tvingas komma ut och befria sig från "socialt förtryck" och bekänna sin sexualitet för sin chef.

Tim Davie och BBC vill att mediaföretaget för första gången i historien ska domineras av # icke-binära  och "avvikande" identiteter i personalstyrkan.

"Icke-binär är en person som varken känner sig som tjej eller kille, utan till exempel som både och, mitt emellan, som ett annat kön eller inget kön, eller som har en flytande könsidentitet. En del icke-binära vill ändra på kroppen med olika typer av könsbekräftande behandlingar och/eller byta juridiskt kön.

Vad är det för frihet att alla höga chefer nu anser sig ha rättigheter och kontroll över dina mest privata angelägenheter. Vem tror BBC och andra wokeföretag att de är? Vad har de för rätt att diktera öppenhet om människors kön? 

Man får ett anställningskontrakt för att göra ditt bästa på sitt arbete, inte för att omprogrammeras - och om man vägrar så fryses man ut. Det kan inte bli mer dystopiskt. 

Medieföretagen i västvärlden är väck. En gång var de respekterade, men nu är de bara en ängsligt skramlande värdegrundskatastrof, som inte kan leverera fakta och hederliga program. 

Min åsikt är att Tim Davie ska avstå sin chefspost i BBC, lämna över till en ickebinär syrisk analfabet,  och sen gå och lägga sig på gatan som hemlös  för den politiskt korrekta sakens skull. 

2 kommentarer:

  1. Den djupa staten vill bara ha könslösa åsiktsbefriade motståndssanerade lättstyrda fårskallar på jorden. Tragisk utveckling.

    SvaraRadera
  2. Tim Davie kanske vet vilka fler hormoner än testosteron och östrogen som styr könsbildningen. Och när i evolutionen som det skedde. Jag tror att han har lite extra mycket östrogen, då blir mannen en playboy.

    SvaraRadera