lördag 16 januari 2021

Vart tog Metoo, BLM och Kjelle Bergqvists Refugees Welcome vägen?


Nima Gholam Ali Pour, SD, ger oss det briljanta svaret:


- Har ni märkt att Black Lives Matter har helt och hållet lugnat ner sig?
De ville helt enkelt ha en 78-årig vit man som USA:s president istället för en 74-årig vit man. Varför sa de inte bara det?

BLM handlade aldrig om svarta. Det handlade om att vänstern skulle genomdriva sin agenda under en täckmantel. De kan ju inte kalla det socialism längre eftersom ingen tycker om socialism. Då måste de kalla det något annat.

Nu har vi en vänsterliberal president i USA och plötsligt går BLM upp i rök. De kommer inte synas förrän nästa gång USA får en republikansk president.

Vänsterrörelser är alltid fejk. 

Märkte ni att ingen flyktingaktivist riktade någon kritik mot Socialdemokraterna när Socialdemokraterna svängde i invandringspolitiken? Märkte ni det? Deras kritik var endast till för högern. Hur kommer det sig? Ingen socialdemokrat kallades rasist. Det hände aldrig.
Flyktingaktivisternas principer var bara ett luftslott. De fanns inte för att hjälpa migranter, utan de fanns för att svartmåla högern. Det var deras syfte.

Vilka var dessa flyktingaktivister? Var försvann de? Varför hörs de inte längre? Vad gör de idag? Hur kom det sig att medierna gav de så mycket utrymme från första början om de ändå skulle gå upp i rök?

En sak ska ni veta. Då och då behöver vänstern en extrem polarisering av samtalsklimatet för att behålla makten. De behöver vända klass mot klass, kön mot kön, livstil mot livstil m.m. De behöver säga: "Du är förtryckt! Det är det som är problemet! Vi ska befria dig!"

Det är därför dessa vänsterrörelser dyker upp, sprider sitt gift, och sedan försvinner. Och när de dyker upp legitimeras de av medierna och vänsterorienterade aktörer, utan någon längre diskussion.

Tänk på det när sådana rörelser dyker upp. Vilka representeras de av? Vad är deras budskap? Skapar de polarisering eller enighet? Vad är de riktiga problemen i samhället och vad är det som dessa rörelser pratar om?

5 kommentarer:

  1. Visst är det märkligt. Politiken är smutsig. Såg Agatha Christie ikväll, Poirot. En politiker fick frågan varför dom alltid anser att alla är idioter, utom politikerna. Svaret blev, för att dom röstar på oss.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klockrent svar! Det är så lätt avslöjat, ändå fattar folk inte. Kan du förstå?

      Radera
  2. Jag har träffat KB privat och tycker han är en oborstad otrevlig jä-la buffel.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det syns och känns utan möte i IRL, en attityd som får mig att rygga. Modigt att vara gift med honom😩.

      Radera
  3. BLM lär nog dyka upp igen om inte Joe levererar.

    SvaraRadera