onsdag 20 januari 2021

President Biden: - "Vi kan enas som land, vi måste börja lyssna på varandra."

 

 -"Vi måste tillåta oss att vara oense."


Den nye presidentens långa tal var ett välskrivet kamptal med stora, darrande, predikande ord om kärlek, enighet, tolerans, anständighet, fred, svartas lika rättigheter mot vitas överhet, och "tillsammans är vi starka", och hur han ska bli alla amerikaners president. 

Tyvärr är inte Bidens anhängare och största fans med på det kärleksbudskapet. 

Bästa två kommentaren på FB:- "Men jag häpnar över Moores uttalande - we the people. Är inte de 74 miljoner som röstade på Trump människor? Samma förakt som gång på gång visas meningsmotståndare i Sverige. Hur tänker man att meningsmotståndaren ska reagera? Falla ner på knä och be om ursäkt?"


-"Ja, det är riktigt ordentligt otäckt. Jag tror till och med att en majoritet av dem som röstade på Biden kommer att ångra sig när vidden av Demokraternas hämndlystnad - påhejad av media - går upp för dem."

5 kommentarer:

  1. Har just sett en debatt mellan Harris och Biden, när hon var senator och han vice president. Harris kallade Biden för rasist och var oerhört aggressiv. En riktigt bitch och en mycket gammal man. Skrattet kommer att fastna i mångas halsar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så ohederliga, vilka fakes. I hate it.

      Radera
    2. Enligt engelska "Daily Express" idag, så för Harris (nu vicepresident) ett hårt regemente mot bl.a. sina anställda - hon kräver att alla skall stå upp, när hon kommer in i ett rum; om någon sitter ned så får vederbörande en skarp tillsägelse.

      Radera
    3. Har en känsla av att Morgan Johansson kommer att anamma detta regemente med glädje. Små människor.

      Radera
  2. Tyvärr kommer hatet mot Trumpsupportrar att eskalera och ingen går säker.Jämförbar med hetsjakten på SD-anhängare här i Sverige.Tragiskt.
    Mvh,
    Tomas

    SvaraRadera