söndag 24 januari 2021

"Oppositionen kan inte längre tiga när S/MP/C/V och L uppviglar med bluffretorik." Syna dem. Och rädda folket och landet, NU.

Annars blir det Medborgerlig Samling i nästa val:

-Få har missat Socialdemokraternas offensiv just nu för att koppla ihop alla som är i opposition med upploppsmakare, rasister och antidemokrater.

Det främsta syftet är att påverka de väljare som saknar kunskap om partierna och dess politik. Det är ett ovärdigt och lågt fulspel, men det har tidigare alltid fungerat.

Det andra syftet är att skrämma Moderaterna och Kristdemokraterna från att bilda regering med Sverigedemokraterna. Om de borgerliga partierna fortsätter att be om ursäkt för saker de inte gjort, åsikter de inte har och beslut de inte avser ta så blir det en fortsatt Socialdemokratisk regering år 2022. 

Vi kan inte längre ha strykrädda borgerliga partier som räds Aftonbladet och sossar mer än borgerliga väljare.

Socialdemokraterna har lyckats få den svenska högern att tro att de besitter något slags högre moralisk nivå. I verkligheten är Socialdemokratiska Arbetarpartiet svårslagna i sin historik av mygel och fjäsk för diktaturer. På bilderna syns socialdemokratiska statsministrar och toppar ihop med företrädare som inte kan anklagas för att vara demokrater. Vi ser svenska socialdemokratiska ministrar fraternisera med företrädare för diktaturerna Iran och Saudiarabien. Länder utan mänskliga rättigheter för kvinnor och HBTQ-individer. Olof Palme (S) som skålar med DDRs Honecker och myser med Kubas diktator Fidel Castro, Ingvar Carlsson håller hand med Zimbabwes diktator Mugabe. Jan Eliasson (S) med den iranske utrikesministern Mohammed Javad Zarif. Vi ser en feministisk socialdemokrati som saknar skam i kroppen.

Medborgerlig Samling är det borgerliga partiet som inte tänker låta sig hunsas av en moraliskt bankrutt vänster. 

Det viktigaste steget just nu för svenska konservativa- och liberalkonservativa är att sluta kröka rygg för Socialdemokraterna. Deras ändlösa skandaler och haverier har gjort Sverige till ett land som är i kris snarare än välstånd. 

Socialism har inte byggt Sverige. Det har flera generationers hårt arbete, tillit och samarbete gjort. Dagens politiker kommer inte, och kan inte, lösa de problem som de har skapat. Vi behöver nya politiker och nya partier. Det är därför vi har engagerat oss. Gå MED!


4 kommentarer:

 1. Det BLIR en sosseregering 2022,vad skulle kunna hindra det ?

  SvaraRadera
 2. Inhemsk politik börjar nu alltmer vara av underordnad betydelse hur som helst.
  Man har ju redan frivilligt ingått ett master/slav förhållande med globalisteliten och dess redskap iform av EU, FN och USA.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det passar Stefan Löfvens odugliga liga, det behöver inte ta ett steg, bara invänta order från EU, woke-USA och FN. Han kan sitta och garva i vänsterpropagandans TV.

   Radera
 3. Den svenska partipolitiken är som allt annat enbart en kuliss. Ett sätt att "söndra och härska" och detta görs av en entitet med valspråket "esse non videri".
  Så länge de kan splittra folkviljan så kommer de att vinna och därmed kan de använda sin ekonomi som styr bankerna som styr den ekonomi som styr politiken.

  SvaraRadera