fredag 22 januari 2021

Mette Fredriksen, Danmark, en statsminister och politiker med levande och aktiva hjärnceller.


2020 sökte bara 1 547 personer asyl i Danmark vilket är lägsta siffran sedan 1998 men Mette Fredriksen anser fortfarande att det är för många.

- Vi ska akta oss så att det inte kommer för många till vårt land, för då kan vår kraft att hålla samman försvinna. Den är redan utmanad, säger Frederiksen enligt TT.

Hon anser att antalet asylsökande avgör om Danmark ska lyckas med integrationen och hon menar att tidigare politiker har gjort helt fel som ställt för få krav på invandrare som kommer till Danmark. Danska S-regeringen understryker även följande:
Antidemokratiska värderingar som vissa invandrare tar med sig ska bekämpas.
Danmark ska inte anpassa sig till islam. Islam ska anpassa sig till Danmark.

13 000 läsare på Marcus Oscarssons FB-sida svarar: - "BRA AV SOCIALDEMOKRATERNA I DANMARK – Sverige bör ta efter Danmarks S-regering och sikta på att antalet asylsökande blir 0."

1000 läsare på Marcus Oscarssons FB-sida tycker att vi ska föda upp fler bidragsmigranter och döda folket och kulturen med inbördeskrig: -"DÅLIGT AV SOCIALDEMOKRATERNA I DANMARK – Sverige bör inte ta efter Danmarks S-regering som siktar på att antalet asylsökande blir 0. "

3 kommentarer:

 1. Trettonklassarna är smartare än vänsterpolitikens förstaklassare.
  Varför? De förstår att socialdemokraterna i Danmark är smartare än socialdemokraterna i Sverige.

  SvaraRadera
 2. Socialdemokraterna har varit bra för Sverige - fram till 1969. Sedan tog Palme och kulturmarxisterna i form av 1968-vänstern över och sedan dess är inget sig likt. Nu händer samma sak i USA framdrivet av samma slags människor. Skillnaden är att i USA är minst hälften emot det vilket inte varit fallet i Sverige förrän SD började märkas.

  Nu är det inte enbart SAP:s förtjänst att Sverige var världens troligast bästa land på 1960-talet. Långt ifrån, men sossarna arbetade med inte emot konsensuskulturen som är (var?) utmärkande för Sverige. Inget annat land kommer troligen i närheten.

  Stora Saltsjöbadsavtalet från 1932 med arbetsfred skapade grunden för välfärdsstaten som Palme & Co tog ett par varv för långt. Anna-Greta som var pådrivande vill i en sällsynt bra SVT-dokumentär inte längre kännas vid det som hon drev fram på 1970-talet.

  Apropå SVT, vilket liten lort han är Kristersson. Anders Holmberg formligen mosade honom. Hanif Bali i Min sanning med Anna Hedenmo var något helt annat. Dags att byta ut Kristersson och de andra stofilerna mot Bali.

  SvaraRadera
 3. Sedan sist har "the black boys (inte svarta utan svartklädda) genomfört en våldsam demonstration i Köpenhamn mot coronarestriktionerna. Motivet är inte coronan utan Mettes politk, eftersom de inte gillar hennes skarpa krav att invandrarna ska anpassa sig till Danmark.
  - När blir svenska socialdemokraterna ett parti för att göra "Sverige lagom igen". Slogan lånat från Petterssns blogg.

  SvaraRadera