torsdag 28 januari 2021

Jonas Gardell, en villig dreglande groupie redan 1981. Idag bara gubbsjuk.


Jonas Gardell om den nu avlidne Lars Norén i Expressen. Biträdande kulturchef på Expressen: "Personlig, stark och humoristisk text".



Amir Sariaslan, FB, public.


10 kommentarer:

  1. Usch perverst och det aset har blivit multi mångmiljonär i dagens totalt degenererade Sverige!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man är ”god” får man bete sig hur som helst. Se Dan Eliasson och Ygeman och Peter Hultqvist och....

      Radera
    2. Det var en penetrerande upplysning om de goda. Dj..la vad jag är ond som älskar Qvinnor (Qvinnan).

      Radera
  2. Vad jag kan se så var Lars Norén gift flera gånger och hade enbart förhållanden med kvinnor. Även om han nu hade varit H eller B så var han väl inte både blind och döv?

    SvaraRadera
  3. Jonas Gardell är en av några anledningar till att jag ogillar hela regnbågs-rörelsen. Observera att jag inte tycker illa om homosexuella personer av vare sig det ena eller det andra könet så länge det inte gnuggar sin sexualitet i mitt ansiktet.
    Men att som JG ständigt och jämt, utan självkritik, gnugga sin röv i media av olika slag gör mig rasande. Att över huvud taget, oavsett om man är homo- eller hetero-sexuell, öppet redovisa sitt sexliv i media är suspekt. Vad är det för fel på att hålla det kvar i sitt privatliv?

    SvaraRadera
  4. Ser på saken precis som du. Från min tid i flygeriet på SAS var vi alla människor, duktiga på vårt jobb och roliga arbetskamrater. Ingen brydde sig om sexualiteten. Jonas Gardell och nya Pride-arrangörerna är de som skapar negativa känslor i frågan. De äcklar mig med sitt hysteriska utåtagerande sexliv.

    SvaraRadera
  5. En gång i tiden läste jag en text av J Gardell där hans farmor figurerade och tyckte den var bra, men numera känner jag ett bottenlöst förakt för både honom och hans vidriga framtoning. UE

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det började så smått, men somliga får inte nog av att synas. Och för att synas är man tydligen beredd att gör vad sin helst.

      Radera
  6. Det kanske har varit en aning tyst om Gardell ett tag och då måste han skapa rubriker för att synas.
    Jag blev helt chockad över att en vuxen person kan skriva på det sättet. Jag skäms å hans vägnar

    SvaraRadera