torsdag 28 januari 2021

Försvarsminister Peter Hultqvist hetsar muslimer mot SD. Krigiska avsikter.




Jan Malmsten är med Bengt Johansson och Anders Brundell, FB:

- "Där kom krigsförklaringen.

Den kom från Socialdemokraterna genom (Passande nog) Försvarsminister Peter Hultqvist och riktas mot Sverigedemokraterna. SD och dess människor liknas vid grisar. Ordet grisar är ingen tillfällighet, inget olyckligt språkbruk. Det är genomtänkt och riktar sig mer till väljargruppen vänsterextremister och muslimer än till SD.

Ordet gris är vanligt inom den islamska/arabiska/muslimska retoriken och propagandan, då i avsikt att skildra judar, ateister eller otrogna överlag. Och då i mening att ange dessa folk och människor som mindre värda. Värdet av en gris i sin smutsighet. Det är ett rasistiskt uttalande.

När Socialdemokraterna tar till sig grisen som en värdebeskrivning av Sverigedemokrater så riktas budskapet i första hand till de egna väljargrupperna vänsterextremister och islamister/muslimer.
Socialdemokraterna ger sitt godkännande av hat och förföljelse mot Sverigedemokrater. Språkbruket gris anger att det inte längre handlar om någon diskussion. Ty riktar man sig till vänsterextremister och islamister så triggar man till handgripligheter. 

Socialdemokraterna har utfärdat en krigsförklaring mot oliktänkande, mot Sverigedemokraterna och mot demokratin."

3 kommentarer:

  1. Ytterst beklagligt att det är en finsk ättad kille som uttalar sig på detta sätt!
    Det var väl inte detta han höll på med under sina finlandsresor under höst och jul?

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Han är ju själv ett tvättäkta gristryne!

    SvaraRadera
  3. Svårt att skilja på dessa två, men den vänstra luktar nog värst

    SvaraRadera