fredag 15 januari 2021

För varje gång Wolodarski publicerar sin subjektiva sanningen - växer öronen på honom.

Wolodarski hävdade på SVT igår, när han och Helin och SVT kliade varandra på ryggen, att "En journalist ska inte vara opartisk, utan söka sanningen". 

Det var ingen nyhet, DN är väl kända för att endast leverera sin egen subjektiva sanning.



 

Nima Gholam Ali Pour, SD:

Såg nyss en debatt på SVT om public service ska avbryta eller påpeka när Trump ljuger.
Om public service skulle börja avbryta makthavare när de ljuger hur skulle någon socialdemokrat säga ett ord i SVT eller Sverige Radio?

Både politiker och medierna ljög om invandringen och dess konsekvenser i decennier och fortsätter ljuga idag. Vanligt folk i Sverige var helt överraskade när migrationskrisen inträffade eftersom de hade fått höra lögner i decennier.

Det är verkligen inte Trump man ska oroa sig för om man nu ska oroa sig för lögnare. Vi har gott om lögnare här i Sverige. Och det har ljugits rätt länge.

2 kommentarer:

  1. Objektivt måste jag hålla med Peter Wolodarski att SvT är partiska. Detta märktes mycket tydligt när Anna Hedenmo intervjuade Mattias Karlson i programmet Min Sanning.
    Hon utstrålade förakt mot han trots att han är gäst, demokratiskt vald. Partiet SD kommer att avgjöra om Sverige blir ett bättre samhälle.

    SvaraRadera
  2. Fruktansvärd härskarteknik, rent översitteri, och ändå tyckte gammeltidningarna att Hedenborg varit för mjuk och snäll mot honom.

    SvaraRadera