tisdag 19 januari 2021

De falska profeterna S- parlamentarikerna, Helene Fritzon och Evin Incir, piskar upp förföljelsen och hatet mot 20 % av folket.

Denna vedervärdiga polariseringshets måste kväsas av oss, folket, vi måste se igenom deras maktspel.

Heléne Fritzon, delegationsledare för Socialdemokraterna i EU-parlamentet
Evin Incir, EU-parlamentariker, ledamot i utskottet för medborgerliga fri- och rättigheter samt rättsliga och inrikes frågor (S)
 

-" Det är dags för alla goda krafter att gå samman och sätta stopp för de högerextrema attacker som på allvar hotar demokratin runt om i världen.

Socialdemokraterna i EU-parlamentet kommer därför att bjuda in M, KD, C, L, MP och V till ett möte om demokrati och hur vi kan skydda dess värde. Vi behöver tala om ett Europa som försvarar demokratin." 


Vägra delta M och KD - visa att ni är starka och modiga demokrater. Gå inte med på utrensningar.6 kommentarer:

 1. Lägg ner det odemokratiska EU.

  SvaraRadera
 2. Här Charlie Weimers fin-fina svar på tal.Måste bli ett slut på allt trams och fjanteri.Dags att vi alla på riktigt börjar kämpa för en sann demokrati.Att lämna EU skulle vara ett fint startskott. https://www.friatider.se/sds-skoningslosa-attack-mot-eu-ni-forstor-hela-europa
  Mvh,
  Tomas

  SvaraRadera
 3. Den nazocialistiska diktaturens åsiktsmegafoner kämpar hårt. Sillmjölken Kristersson förmodas hoppa på tåget som vanligt.

  SvaraRadera
 4. https://www.youtube.com/watch?v=wYJKhK66U10

  EU det nya Sovjetunionen - Vladimir Bukovsky

  Europeiska unionen är ett monster som måste förgöras så fort som möjligt.

  ”Det är ett mysterium att man nu, sedan man begravt ett monster – Sovjetunionen – skapar ett nytt monster – den Europeiska unionen”, menade Bukovskij som sammanfattar sina argument mot EU i ett inlägg på Youtube som återges nedan. Bukosvkij räknar här upp likheterna mellan den forna kommuniststyrda kolossen Sovjet och den nya byråkratiska superstaten EU.

  ”Samma ideologi fast i olika tappningar”, menade Vladimir Bukovskij, en av de klassiska sovjetiska dissidenterna under det Kalla krigets epok tillsammans med namn som Alexander Solzjenitsyn, Andrej Sacharov, Andrej Amalrik, Petro Grigorenko och Anatolij Sjtjaranskij (Nathan Scharansky). https://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Bukovsky

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har tidigt sett de deprimerande likheterna, och är så glad att få lite mer fakta. Det är ju fullständigt obegripligt, hur demokrater i väst föraktade och hånade Sovjetunionen- och sen bygger upp en kopia. Tusen tack för länk!

   Radera