fredag 25 december 2020

Rädslan för sanningen. Dessa despotiska översittarkvinnor - Anna Wikland, partiledare, journalististiska aktivister, ärkebiskop.

Håkan Lindgren, FB:

Swebbtv känner nog de flesta till här, kanalen har nu blivit raderad från youtube. Vad var då orsaken? Enligt EXPO är SWEBBTV kopplade till vit makt rörelsen??
Alla som följt Swebbtv kan vittna om att det är en kanal som har haft en väldigt saklig debatt med en rad intressanta kompetenta människor. Att koppla kanalen till vit makt rörelsen , vad det nu är, är fullständigt befängt!!

Sanningen är istället att kanalen blivit för stor, man har helt enkelt nått ut till för många tittare med den för etablissemanget obekväma sanningen.
Istället för att ta en debatt med ansvariga för kanalen väljer man istället att stänga ner kanalen, den absolut vidrigaste formen av censur.

Nedsänkningen är ett kvitto på att Sverige har blivit en diktatur där man istället för att bemöta sina meningsmotståndare sätter man munkavel på dem.

Om Swebbtv inte haft sakliga intressanta program som strävar efter sanningen och objektivitet hade de fått vara kvar på youtube. Kanalen har ideligen stuckit hål på SVT:s och andra mediers lögner vilket gjort att de blivit högst obekväma för SVT och resten av det som av många kallar för fake News.

Att tysta meningsmotståndare hör hemma i diktaturer och har inget som helst att gör med Demokrati som ska förknippas med åsiktsfrihet.
Tyvärr är Sverige ingen demokrati längre, Sverige agerar som ett kommunistiskt land som tystar sina motståndare.

Newsvoice.
De primärt ansvariga för nedstängningen är enligt nedan. Listan kommer att uppdateras när de olika grupperna eller personer som förtalat plattformen kan identifieras.

Anna Wikland: Sverigechef för Google/Youtube.

Karin Fallenius: journalist på SVT som skrev en artikel där hon kallade Swebbtv för ett ”vitmaktprogram”.

Jonathan Lehman: aktivist på Stiftelsen Expo som länge falsk anklagat kanalen för att vara ett ”vitmaktprogram”.

Johan Ehrenberg: ansvarig utgivare för tidningen ETC.

Josephine Freje Simonsson: journalist som tidigare jobbat för TV4. Hon skrev en grov förtalsartikel för Sveriges Radio om SwebbTV.

Alexandra Carlsson Tenitskaja: journalist på DN. Spred lögner om att SwebbTV var en del av ”vit-makt rörelsen”.

Gustaf Tronarp på Aftonbladet, Leif Brännström Expressen och Lillan Hedlund Södertälje Länstidning har alla deltagit i ”vit-makt” drevet som utgick från Lehman.

Sverige har länge varit på väg mot diktatur - fast det blir mer och mer öppet. 

3 kommentarer:

 1. Vilka hemska människor det finns, och till råga på allt har dom makt. Vad f-n är stasiexpo kopplat till. Det stinker DDR.

  SvaraRadera
 2. Till alla landsförrädare: Jag hoppas och tror att en dag kommer räkenskapens dag. Före er egen skull hoppas jag att ni har räknat med det i det förbund ni slutit med [under]jordens härskare.

  SvaraRadera
 3. "Carl Bildt, Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt och Anders Borg är svenska politiker som alla har deltagit i Bilderberggruppens hemlighetsfulla möten. Bilderberggruppen startades år 1954 på Hotel De Bilderberg i Oosterbeek, Nederländerna, och har sedan dess haft årliga möten runt om i Nordamerika och Europa.

  ...

  År 2017 var Centerledaren Annie Lööf en av de tre svenska, officiella, deltagarna. Tillsammans med näringslivsprofilen Marcus Wallenberg, som sitter i mötets styrgrupp, och fysikprofessorn Johanna Rosén deltog hon i mötet som ägde rum i Chantilly, Virginia, den 1–4 juni.

  – Bilderberg är topp-topp-topp. Att Annie Lööf bjuds in är ett kvitto på att de tror att hon kommer att ha stort inflytande i framtiden. De som bjöd in henne till Bilderberg ser henne som en potentiell maktspelare och en blivande statsminister efter nästa val eller senare, sade Magnus Hagevi till Värnamo Nyheter i samband med mötet."

  Nuff said!

  SvaraRadera