onsdag 21 oktober 2020

Svenska politiker har blivit totalt skrupellösa och har ingen skam.


 StegetEfter

”Såg att M agerat på Expressen-artikeln. Skrik till om ni behöver oss till något”.

Så skrev en lobbyist på Preem till klimatminister Isabella Lövins (MP) pressekreterare kort efter att Moderaterna kallat Lövin till miljöutskottet.

Lobbyisten beskrev enligt uppgift även Expressens granskning som att ”koka soppa på en spik”, varpå Lövins pressekreterare Jakob Lundgren svarade:
”Bra att ni tar det med ro.”


Det antas att MP och Preem har "förhandlat" dvs att MP har lovat pengar till Preems stora satsningar,  bara de inte bygger "klimatförstörare" i Sverige. Var skattepengarna till mutorna har snotts - det lär ingen svensk politiker eller journalist ha kompetens, ork eller vilja att avslöja.

KU-förhöret idag gav som vanligt inget, det är en meningslös sysselsättning att släpa korrupta och hårdkokta politiker till KU, eftersom KU och "oppositionen" i Sverige är tandlösa som en 90-åring. 

2 kommentarer:

  1. Sverige är genomkorrupt, på alla nivåer. Tål att upprepas, MP är livsfarliga. Har fått två projekt som ska göra Sverige fossilfritt. Hybrit, som kommer att göra av med lika mycket el som luleälven producerar. Batteriföretaget i Skellefteå som ska göra av med lika mycket el som 100000 villor. Dessutom LKAB-s projekt med fossilfri pellets, där vätgas ska produceras, oerhört energikrävande. Ftpgan om nåt blir av, dom har redan kostat miljarders miljarder. Allt bara för koldioxidens skull. Där jag bor har den gröna omställningen gjort marken vit, snart 50 cm snö.

    SvaraRadera
  2. Bästa Carina!
    Men Brånemark!

    SvaraRadera