tisdag 29 september 2020

SVT-Aktuellt "analyserar" och "förklarar".

Jag vet inte hur det är med er, men jag har aldrig någonsin hört och sett någon mänsklig varelse bli så grovt förföljd, förlöjligad, hånad, beljugen, baktalad, förtalad smutskastad som Donald Trump, hans fru och hela familj. I snart fyra år. 

Det har varit snudd på övermäktigt att ens behöva stå ut att läsa och höra alla vämjeliga smädelser och nidbilder. Jag beundrar Trump och hans familj som orkat, och som dessutom lyckats göra ett så genuint gott arbete för USA och omvärlden. Jag är full av beundran och tacksamhet.

Men SVT är blinda och döva, de har en total vrångbild av verkligheten och den kan existera enbart för att alla på SVT är lika blinda och döva. I en värld av friska seende människor skulle SVTmedarbetarna vara lika vilsna som en abborre i alperna. 

I SVTs värld är Biden god, helig, hederlig, vit som snö - ett offer som snart kommer att tvingas i envig med helvetets svartaste och ondaste satan. 

Det är för bedrövligt att varje kväll tvingas fastställa SVTs allvarliga sjukdomstillstånd.

Den köpte Trumphatande USA-korrespondenten.(11.15 in i klippet)Stefan Åsberg.
Om Biden:
-"Biden har förberett sig på en lång rad personliga angrepp från Donald Trump, inte minst riktade mot hans familj. Biden måste hålla sig kvar vid sakfrågan, och inte tappa fattningen när han blir utsatt för de här personangreppen, som med all säkerhet komma att komma från Donald Trump."----

Om Trump: --"Det kommer att handla mycket om Donald Trump ikväll, han har en förmåga att ta över de här debatterna. Han splittrar ofta ordningen, han avbryter sin utmanare, avbryter den som sköter utfrågningen, han har en förmåga att ta över de här sammanhangen, och det är också hans styrka."


Biden: -"Jag förbereder mig för allt vad presidenten sagt, och alla lögner han kommit med."

Trumphataren Frida Stranne, statsvetare, beundrande om Biden:

-" Bidens styrkor är hans stora politiska erfarenhet, det bottnar ju i att han kan politiken, han har politiska visioner, han har haft oerhört många politiska positioner som han kan förvalta på olika sätt, men så är han känslomässig, han kan lätt bli irriterad, vilket oftast inte tas emo väl av väljarna, han har också en förmåga att veckla in sig, att bli lite långdragen."

Trumphataren Frida Stranne, avogt om Trump:

-"Han är rapp, han kan ju det här spelet, det social mediespelet, han vet hur man skapar snackisar, väldigt mycket rinner ju av honom, som när man går till motattack mot honom. Han är också skrupellös vad det gäller debatteknink och sina angrepp, och hur han förhåller sig till fakta. Så han är ju en extremt svår kandidat att möta i en sån här debatt, och det sätter ju också hård press på Biden."

11 kommentarer:

 1. När en sån nolla som Biden är journalisternas favorit så förstår man hur mycket man hatar Trump. Om nu Trump förlorar, hur ska media då göra. Utan att indirekt visa hur enögda och partiska och propagandistiska dom var när Trump var president. Jag orkar inte se skiten.

  SvaraRadera
 2. Är det inte lika bra att Kamala deltar i stället för Biden, som ju ända bara är en patetisk sprattelgubbe? Tycker nästan lite synd om karln... men bara nästan.

  SvaraRadera
 3. stefan åsberg är avlönad av svt (skattebetalarna)man sågar inte av den gren man sitter på. Samma gäller nog en del av personalen på svt. Övriga håller med så länge lönen kommer in på kontot. Hoppas jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej dessa yrkeslögnare är definitivt ideologiskt övertygade i sina politiska åsikter.
   Det vittnar ju undersökningen som gjordes för några år sedan om, där det klart framgick vilka politiska partier medarbetarna på SVT och Sveriges Radio sympatiserar med!
   Och det visade sig vara ett överväldigande stöd för kombon (MP),(V) och (S) tydligen!

   Radera
 4. "I've done more in 47 months than you did in 47 years, Joe."

  Skillnaden mellan en "doer" och en "talker".

  SvaraRadera
 5. Sorry guys; Om jag va amerikan skulle jag va Republican men rösta Biden i detta val. Om sedan Biden blir kortlivad blir Kamal Harris president.
  No problems.
  Jag har blivit en roddare under Trumps 47 månader men är ingen Åsna. Det är Trump som är Elefanten i (o)välja rummet.

  SvaraRadera
 6. Känns det bra att rösta på en pedofil. Och en som vill ha ännu mer mångfald. Kamara H, gud bevare oss för henne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Jawelin, stavfunktionens valde.Det skulle vara (o)vala rummet. Betänk vad en elefant skulle kunna göra, om han får en idé, med kärnvapenknappen, om han blir kränkt. Intrycket, från säker källa, är att Elefanten inte lyssnat på råd.
   Profil, allvarligt men nej. Om så var vore Biden död (politiskt).
   Beträffande POTUS, när han var Miss Univetsum Patron besökte han Moskva. Om inte Mr Putin har en film som vore mycket avslöjande är jag förvänad.

   Om Biden blir vald och om Kamara ersätter är inte mångfald något problem eftersom amerikaner är folk från hela världen och där måste de försörja sig själva och inte som i Sverige där immigranterna blir försörjda..

   Radera
  2. Mångfalden i USA har skapat och skapar många problem.

   Radera
  3. @Jawelin, förvisso så då Blacks fattigas barn för lätt väljer den kriminella karriären. Latinos tar alla enkla jobb. Asians ger sina barn utbildning och bättre jobb.
   Sen finns 2a, 3e generations invandrarbarn som inte är så bra men lyckas ändå, exempelvis Mr T.
   Lösningen är grym och jag gillar den inte, förresten är det omöjligt.
   En global politisk värld med barnbegränsning för en hållbar grön planet.

   Radera
 7. SVT´s journalister består av fega,lågutbildade syltryggar,köpta med våra skattemedel av kommunistmobben!
  Go for Trump...............

  SvaraRadera