tisdag 8 september 2020

På tal om Ronaldo.


Dejan Kulusevski, stackarn,  blev sent inbytt i förra kvalmatchen. 

I Sverige sitter svenska överbetalda skribenter med handen på avtryckaren, på DN till exempel, står blixten stilla när de känner vädring av strukturell svensk "rasism". 

Man undrar vad dessa rasistpundare, som Erik Helmersson, ska gå på, när förnuftet slutligen tar över igen.



4 kommentarer:

  1. Tycker han ser rätt vit ut!?

    SvaraRadera
  2. Jag var idrottsintresserad redan när jag var 8 år. OS i Rom 1960 lyssnade jag på radio och såg på tv. Minns den fantastiska Wilma Rudolf, sprinter ftån USA, och Cassius Clay, boxare från USA. Båda färgade. Inget som jag brydde mig om, var bara intresserad av att dom var så duktiga. Brasiliens världsmästare i fotboll 1958,inte vita dom heller. Osv osv. Det är dom senaste åren som jag börjat tänka i raser, pga att det finns dom som påverkar i den riktningen. Tex media. Det är dom som är rasister.

    SvaraRadera
  3. I en inte allt för avlägsen framtid lär
    väl svenska landslag ha det omvända dilemmat, om ifall Kalle o Karin fortfarande platsar att spela i vårt nya färgstarka multikulturella landslag!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske blir som med Oscarsgalan, att skit i vad och vem som är bäst, huvudsaken att de har rätt hudfärg, rätt religion och ett av de rätt könen. Då behöver de ju inte ens spela matchen.

      Radera