torsdag 4 juni 2020

Väst har aldrig varit så nära att krossas inifrån.

Tucker Carlson: Vanliga amerikaner blir åthutade att de måste ge sig, och vika ner sig, för våldsamma samhällshatarmobbar.


Tucker Carlson öppnade sin amerikanska show i gårkväll,  med att reflektera  över alla de ledare i USA som tycks njuta av det extrema våldet som tagit greppet över  amerikanska städer - och som är stendöva till smärtan, sorgen och lidandet för det civila samhället och de individer som bor och har sina företag där.

"För många av oss har detta varit de mest tragiska och  smärtfyllda veckor någonsin, sa Tucker Carlson på sin "Tucker Carlson Tonight". "Depression är inte ett starkt ord nog att beskriva det. Vi har tvingats åse mobbar med bestialiska kretiner bränna ner våra städer, vandalisera våra gamla monument, slå ner och misshandla gamla promenerande damer, skjuta poliser och plundrat allt de kommit över.

"Hur många oskyldiga har skadats av dessa våldsaktivister?" frågade han. "Hur många har de mördat? Vi känner inte till den siffran, men det är vårt land, och vårt samhälle, som vi är så många som oroar oss för nu."

I motsats till "så många av våra ledare.....som inte tycks lyfta på ögonbrynet när vårt land förvandlas till anarki. De ser kaoset som en chans och möjlighet att befästa sin kontroll; att öka intäkterna till att vinna våra val."

-"De har inget intresse av att tala om vad som egentligen händer därute på våra gator. Faktum är att de undanhåller och gömmer dessa detaljer, och förväntar sig att vi ska glömma vad vi verkligen såg."
Carlson visade sen ett montage med brott och våld som begåtts av dessa upploppsmobbar och plundrare över  hela landet de senaste dagarna.

-"Det är vad de uppmuntrar, det har INGENTING med mänskliga rättigheter att göra, det är råa kriminella som ni just sett på skärmen. Inte demonstranter. Redaktionerna som hejar på extremisterna på sina medier bryr sig inte, de skriver och berättar vad de ålagts.." 

1 kommentar:

  1. Text-tv har flera inlägg dagligen om Floyd, även på sportsidorna. Denne gangster har nu blivit en hjälte över hela världen. När en kvinna och hennes son (från Skellefteå) blev slaktade av en eritrean (som för andra gången skulle utvisas) på Ikea i Västerås var det inga demonstrationer till stöd för dom mördade. Eritreanen valde ut dom för att dom såg svenskar ut. Kvinnan var chef för en hälsocentral i Skellefteå. Var i Västerås för att hjälpa sin son att inreda hans lägenhet.

    SvaraRadera