måndag 22 juni 2020

Regeringen arbetar inte med samhällsbyggande politik. Regeringen arbetar med att rädda sitt skinn.

Socialism - när regeringen givit alla skattebetalares jobb till statligt avlönade bidragstagare - för att justa till statistiken.



"Oro i leden efter beslut om att ge parkarbetarnas jobb till bidragstagare i Malmö."

Jenny Piper:

-"Från våren 2021 ska Malmös grönytor skötas av människor som idag lever på bidrag, men när bidragstagarna får jobb riskerar istället hundratals anställda att bli arbetslösa. Facket anser att beslutet är ett hån mot de människor som idag utför arbetet och som besitter stor kompetens. SD, M och C röstade mot förslaget, men tyvärr var man i minoritet.

Är inte detta symptomatiskt för Sverige där våra makthavare i sin desperata strävan efter att frisera den dystra statistiken som de själva skapat genom att ta sig vatten över huvudet, försöker sopa problemen under mattan med tillfälliga lösningar eftersom de inte vill kännas vid att det inte går att få ut alla i jobb? Här sätter man således människor i ”lätta” jobb samtidigt som man skapar nya arbetslösa genom att knuffa ut kompetent personal – helt befängt!"

---------------------

Nima Gholam Ali Pour, SD:
Socialdemokrater blir sura när man kallar deras parti för ett bidragsparti.
Vad ska man annars kalla ett parti som tränger ut löntagare från arbetsmarknaden för att ge deras jobb till bidragstagare?

Människor som utbildat sig för att sköta grönområden förlorar sina jobb så bidragstagare som inte orkat utbilda sig ska sköta parkerna.
När man har politiker som saknar utbildning och arbetslivserfarenhet och har arbetat för "rörelsen" under större delen av sitt liv, så kommer dessa politiker inte ha någon respekt för löntagarnas utbildning och arbetslivserfarenhet.

4 kommentarer:

  1. Vem skall nazisocialisterna skylla på när Malmös parker om några år ser ut som jordbruksmark i Afrika?

    SvaraRadera
  2. @RZ, inne på samma tanke.
    F.d. bidragstagare kan inget. Med f.d. barnarbetare som arbetsledare skulle Malmö få bättre parker för samma pengar, visserligen från olika konto.
    Nu blir det, utan svensk kvalificerad ledning inmutade område med klannamn typ Zimba, Somba, Iramba,Iranba, Palmba vilket blir No Go Zones för svennar.
    Vadå, vi gör ju jobbet så för hälväte stick annars hamnar du i grillen.

    SvaraRadera
  3. Då kan ju dom lika gärna ersätta dom som sitter i regeringen och regeringskansliet.

    SvaraRadera