tisdag 23 juni 2020

Mona Sahlin är baskemig en fifflare.

Och har alltid varit . 

Och jag vägrar lyssna på hennes uppdiktade efterkonstruktioner i snyftversion på Regimradion. 

Mona Sahlins "vandring genom mörkret", har hon inte gjort ensam, hon har i alla decennier släpat med oss alla svenska töntar i det gränslösa dunkla. Det är vi som har tvingats betala för allt hennes fiffel.

EXPRESSEN.SEMona Sahlin: ”Det har varit en lång väg att vandra genom mörkret för mig”

Den förra S-ledaren Mona Sahlin, 63, fick strafförelägganden för osant intygande och skattebrott. Hon lämnade topposten som nationell samordnare mot våldsbejakande extremism efter Expressens avslöjande. 

I radioprogrammet Sommar i P1 berättar hon nu om skammen, brottsligheten - och tystnaden.

6 kommentarer:

  1. Vilket bottennapp att välja denna supernolla till sommarpratare.

    SvaraRadera
  2. Måna Muslim har aldrig varit mycket för det svenska. Först blev hon som tonåring ihop med en chilenare och sedan gifte hon bort avkomman med en färgad amerikan. Om hon nu gillar både kommunism och färgade människor är Zimbabwe ett bra mycket bättre alternativ än Sverige.

    SvaraRadera
  3. Sen så blev hon sol o vårad av sin livvakt. Smakar det så kostar det.

    SvaraRadera
  4. Jag arbetade på 80- och 90-talet som indrivare på Kronofogdemyndigheten i Västmanlands län och kan av egen erfarenhet säga att Mona Sahlin är en fifflare.

    SvaraRadera
  5. Har det tagit slut på alla politiska nollor hos sossarna eftersom hon dyker upp igen? Hon är den största nollan i svensk politik som dessutom hade kunnat bli statsminister.Det räcker med Löfven som skyller sina misslyckanden på andra. Med såna politiker kommer Sverige snart att gå under. Hela Europa ser detta men inte Löfven och hans anhang!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Hon ...hade kunnat bli statsminister".
      - Inget kunde varit värre, men det blev det.

      Radera