torsdag 28 maj 2020

Erik den Ansvarslöse och Ynklige Slottner - inte vuxen något politiskt uppdrag.

Vem vill titta på när en av Sveriges värsta syltryggar står i TV och tappar brallorna. Det tar bara 1 minut. 



”Svårt att kalla det ett politiskt misslyckande. Det är ett misslyckande - utifrån olika aspekter......"
Äldreborgarråd Erik Slottner (KD) menar att de skenande dödstalen på särskilda boenden i Stockholm är ett misslyckande – men inte på politisk nivå. 

6 kommentarer:

  1. Det borde vara dom välbetalda politikerna som har ansvaret. Men under corona krisen så ska vi enligt Stefan L alla känna ansvar.

    SvaraRadera
  2. Hans partikumpan Ella Bohlin är Kristdemokraternas regionråd i Region Sthlm och har hand om vårdutveckling och äldresjukvård. Snarast avvecklat vården! Tillsammans med Liberalernas regionråd för hela sjukvården i Sthm´s län Anna Starbrink har alltså dessa tre figurer fixat med sjukvården där - med nu känt och katastrofalt resultat.
    Hade de haft någon skam i kroppen hade de självmant lämnat sina jobb.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rätt. Bara att man har läge att komma undan med patetiska floskler och brallorna nere, är en skymf mot de som dödats och deras sörjande familjer.

      Radera
  3. Han håller samma nivå som merparten av Stockholms lokalpolitiker. Vill bara påminna om socialborgarrådet Jan Jönsson och trafikborgarrådet Daniel Helldén.
    Vi får inte glömma lekledaren finansborgarrådet Anna König Järlemyr och lekkamraten Karin Wanngård.
    Anna Kinberg Batras kommentar "stockholmare är smartare än lantisar" faller platt till marken när man ser vilka politiker stockholmarna har röstat fram. Gud bevare oss för framtiden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du talar om Skräck-kabinettet. Ja, idag hittar vi inga smarta politiker någonstans, förutom i Staffanstorp och Sölvesborg.

      Radera
  4. Ytterligare en nolla till politiker som avslöjar stämpeln
    "dum dum" i pannan.
    Halleluja

    SvaraRadera