onsdag 8 april 2020

Min kommentar direkt från denna blogg ratades av GP efter granskning.

Och jag är så nyfiken på vad i min text som GPs granskare fann så kränkande att kommentaren togs bort. Plus fyra andra kommentarer. 

Upplys mig gärna!

...............

Özz Nûjen frågar sig i GP: -"Vem bryr sig när en pajas tystnar?"

Thomas Gür skriver på FB - "Svaret kan vara: Din Svåger."


-"När 500 miljoner kronor i krisstöd ska fördelas till Kultursverige pratas det inte mycket om standup.Men förr eller senare behöver vi få skratta igen."Det skriver Özz Nûjen. 

Özz Nujen är som alltid kinkig, alla andra genusfrifräsare har ju fått överlevnadspengar av Amanda Lind, och det är såklart kränkande, orättvist och säkerligen också rasistiskt.  

 Jag tycker inte att Özz Nujen varit ens ganska rolig på över 20 år, och förknippar honom numera enbart med Akilov, Drottninggatan, islam, terror, Ebba, arrogans, svenskhat och svarta terrorpengar. Och då kan man verkligen hålla sig för skratt. 

Men i dagens GP skriver han på fullt allvar att "man inte ska sätta olika grupper mot varandra och då så ska man inte heller sätta olika scenkonstformer mot varandra. Det är osolidariskt." 

Ridå.

Säger alltså Özz Nujen som inte gjort något annat än hetsat alla människor mot svenskar så fort han öppnat munnen. En mer illojal människa får man leta efter. 

6 kommentarer:

 1. Özzen med flera från mellanöstern är smittare. Han och fler borde kämpat för ett fritt Kurdistan.

  Nu när ingen vill skratta kommer han med värdegrunden: "man inte ska sätta olika grupper mot varandra och då så ska man inte heller sätta olika scenkonstformer mot varandra. Det är osolidariskt."

  - Aldrig har så få önskat så mycket för lite.

  SvaraRadera
 2. Hade inte detta land varit så in i helvetes infekterat av PK-sjukan, så hade denne ohederlige fjant inte haft en chans att försörja sig på sin "humor". Blodsven

  SvaraRadera
 3. Att inte denna svenskhatande fjant åkt på en propp för länge sedan är en gåta. Att han som andra PK fjantar inte har något konsekvenstänkande är uppenbart.

  SvaraRadera
 4. Allvarligt: "människa"?
  Skulle Linne´hållit med om den benämningen?

  Jungman Jansson

  SvaraRadera
 5. Fast,man kan ju le en smula,när fanskapet börjar få pengaproblem!
  Ha,ha,ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett gott skratt förlänger livet!

   Radera