fredag 6 mars 2020

Om det här är det värsta en politiker kan säga, var har vi hamnat då, Johanna Frändén?

Som Donald Trump att önska sig att göra America great again för det amerikanska folket.

Och som Åkesson.

...........................

Den här fotbollskommentatorn skriver för Anders Lindbergs tidning. Hon hatar Jimmie Åkesson lika mycket som Carina Bergfeldt hatar Donald Trump, ögonen sticker som ondskans nålar och munnen kröks i antipati. Illviljan lyser om dem när de får vräka ur sig spydiga stickord och välkontrollerade giftigheter, de livnär sig likt fästingar på sina offer i ett syntetiskt konsensus.

 I Johanna Frändéns familj ligger 91-åriga släktingar på dödsbädden och önskar livet ur sig "innan Jimmie Åkesson blir statsminister". Det säger allt om hur hjärntvätten har fungerat. 

I andra familjer kan man tänka sig att de äldre vill säga något intimt till sina efterlevande, något viktigt, något kärleksfullt, något personligt. 

Så, man kan säga att Johanna Frändéns evinnerlig och oförsonliga Jimmie Åkesson-hathets blir det sista mormor får med sig i graven. 

Så sorgligt. 

När Jimmie Åkesson är den enda som inte har någonting att göra med Sveriges välfärdsförfall, äldrefattigdom, våld, stabslägen och cancersjuka som dör i väntan, förlorat rättssystem, skolkaos, kvinnofötryck och barnvåldtäkter,m.m.


8 kommentarer:

  1. Hon måste ha nickat mycket, och med en extra tung boll.

    SvaraRadera
  2. @Jawelin. Snyggt framspelat och när Johanna bryter kunde hon inte skilja på höger och vänster utan gör självmål. Hela svenska läktaren skrattar

    SvaraRadera
  3. Skriver man för Aftonbladet behövs inga närmare förklaringar.

    SvaraRadera
  4. Det fanns dock tidningar man aldrig behövde förhandsgranska eller oroa sig för. Tidningar som var extremt nazivänliga och trogna Socialdemokratin. Det tydligaste exemplet är Aftonbladet som under kriget mestadels bara skrev fantastiska saker om nazismen och Nazityskland. När sanningen började uppdagas valde man att förtiga det som skett. I februari 1939 skrev Aftonbladet om "massinvasion av judar till Solna" och fokuserade på att judarna skulle ta arbeten från svenskarna. Idag är som bekant Aftonbladet Socialdemokraternas eget partiorgan och det känns lite tragikomiskt att de som idag sitter inklämda i tidningsredaktionens smala åsiktskorridorer och anklagar alla som inte sympatiserar med socialismen för att vara nazister och rasister själva arbetar på samma tidning som en gång var landets främsta nazistpropaganda för Adolf Hitler. Något vi sällan hör Lena Mellin, Robert Aschberg, Oisín Cantwell, Linnéa Claeson, Johanna Frändén, Jan Guillou, Åsa Lindeborg eller Anders Lindberg skryta högt om idag när de beskyller svenska partier som grundades på 80-talet för allt det som hände i Tyskland på 40-talet...
    https://www.s-sanningen.com/censuren

    SvaraRadera
    Svar
    1. Med aftonbladet kom dumheten till landet.

      Radera
    2. Nu kan jag inte den historien. Oavsett är Anders och några till de som förr spärrades in och sen blev det inte mer av den inavlade sorten. En import finns. Han lär ha någon anfader från Afrika. Den historien LÄR vara sann. Tänk en hövding blir vit hövding

      Radera
  5. Min önskan är den motsatta...att jag får leva och uppleva den dagen då Jimmie Åkesson blir statsminister. Min djupaste respekt för den mannen.
    Dgdf

    SvaraRadera
  6. Hon blir nog snart justitieminister i Svetsarens regering. Grundkravet är lägre IQ än en snorkråka.

    SvaraRadera