lördag 25 januari 2020

Vad har Sverige att säga till sitt försvar?

Hur många moskéer här i Sverige är sponsrade och betalda av annan stat. Vad är syftet och vem har kontrollen över syftet med moskéerna? 

Pia Kjærsgaard rasar över miljoner till Nørrebro-moské.

Både SF och Dansk Folkeparti ser med stort bekymmer på miljonstödet från Saudi-Arabien till moskén på Nørrebro i København.
En rad av Danmarks mest beryktade islamister har kommit därifrån: Nu har Nørrebro-moskén fått en miljondonation, som får får ministrar att ropa stopp.

Det är ohyggligt och undergrävande av dansk kultur när moskéer i Danmark sponsras av enskilda stater.

Klara besked från Dansk Folkepartis udlændingeordfører, Pia Kjærsgaard:- Det är ohyggligt, att vi har godkända moskéer i Danmark, som undergräver den danska demokratin och folkestyret. För det är ju det, det som sker. Långsamt, men säkert. De får pengar för att arbeta direkt mot allt vad vi står för i Danmark. Jeg tycker det är mycket, mycket bekymmersamt.

4 kommentarer:

  1. Inga moskéer i Sverige.

    SvaraRadera
  2. I all vänlighet, v.f. betyder word? Fåordig ordbajsare, du pratar strunt, du ljuger?
    Alla med samma betydelse men till Statsministern kan "word" inte användas då han inte förstår att han ljuger när han säger att vi har varit naiva.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tolkar Word! som starkt bifall. När det gäller statsministern så börjar jag på allvar tro att det verkligen inte står riktigt rätt till.

      Radera