torsdag 19 december 2019

VARNING! - Morgan Johanssons och SVTs stormtrupper är ute för att eskamotera forskningen om BRÅ.




Facebook . 

Jens Ganman skriver saker som varje människa i detta land måste läsa. Sprid! 


FAKE NEWS

Ni vet den där väl genomarbetade rapporten om Brå? Den från Linköpings Universitet? Det visar sig nu att den var jätteslarvigt ihopsatt. Rena hastverket faktiskt. Uselt underbyggd dessutom. Bara ett infamt sätt att misskreditera socialdemokratin.
Så glöm den.
Cirkulera.
Här finns inget att se.

Justitieminister Morgan Johansson har i SVT lovat att fråga runt bland tjänstemännen på sitt departement (no kidding) om någon hört talas om nåt fusk.
https://www.svt.se/…/morgan-johansson-ku-anmals-efter-forsk…
De kommer säkert att vilja svara ärligt.

Skämt åsido.
Den dementimaskin som nu dragit igång för att motsäga den här mycket välskrivna rapporten, som är fylld med konkreta exempel på hur Brå misskött sig, är lika komisk som tragisk.

Men... det finns massor av journalister och politiker därute som MÅSTE misskreditera texten. Eftersom den slår hål på det övergripande narrativ som präglat Sverige senaste åren: "brottsligheten minskar, det finns ingen anledning till oro." Etc.
Låt er inte luras av dessa människors grötmyndiga indignation.

Texten från Linköpings Universitet var en pil som träffade rätt i etablissemangets hjärta. Om rapporten INTE varit farlig hade inte tidningarna just nu fyllts av artiklar som försöker svartmåla den.
Så läs den.
Sprid den.
Inte för att få ropa: "HAHA! VAD VAR DET VI SA!" utan för att den är en av de viktigaste offentliga texter som skrivits under 2000-talet.


En farlig text som många på Aftonbladet, SVT, DN och Rosenbad vill ska försvinna så fort det bara går


-Ganmans FB-inlägg slutar här.---------------------------- 

Läs också här: BRÅ hjälper polisen att trolla bort 3 mord av 4.

2 kommentarer:

  1. Värst vad det blev bråttom att bekämpa forskningsrapporten. Kanske därför att det finns mycket mer.

    SvaraRadera
  2. Lille Mållgans Ju(S)titiedepartement är ansvariga anstiftare till BRÅ-skandalen:
    Det Du kallar "eskamotering" har framgångsrikt utövats av statligt subventionerade BRÅ sedan minst 2002, argumenten har hela tiden sopats under globaliseringsmattan.
    https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4d7vxg/det-ar-katastrof-overallt-pa-bra

    Hela tiden har etablissemanget försökt att nödtorftigt täta tryckkokaren genom att skrika ”rasism, fascism, nazism och främlingsfientlig”, stiftat nya yttrandefrihetsfientliga censurlagar utan folklig förankring, enbart till gagn för samvetslösa fabulerande hatbrottsidioter: j.ä.h., aschberg, afa, åberg, juridikfronten, löfven&ulla, arnstad, lindberg m.fl., det korrupta rättsväsendet hand i hand med vänsterextrema expo!
    Men till slut exploderar skiten rakt upp i deras knallröda anleten.

    BRÅ är bara början, det kommer mera: Rättsväsendet, det genomduperade migverket, statistiska centralbyrån, arbetsförmedlingen, opinionsinstitutens underleverantörer, samhall, TT, nyhetsbyråerna, så gott som hela den ruttna MSM-sfären, tolkverksamhrten, advokatsamfundet, lobbyisterna bakom de invandringsliberala partierna och deras medlöpare ute i kommunerna, aktivisterna bakom otillbörlig valpåverkan (valfusket).

    Hela strategin har varit att dölja konsekvenserna av den sanslösa invandringen tills Sverige är så sargat att landet når ”Point Of No Return”,
    ….Tippingpoint har vi passerat sedan många år tillbaka!

    Med 2,5 miljoner främlingar (varav 1 miljon muslimer) som biter sig fast i landet är vi många som tappar tilltron till demokratin som medel för att befria Sverige.

    Skrämmande tanke, men vad återstår?

    SvaraRadera