tisdag 22 oktober 2019

Varning för Vaping (vejping). En ny bedövande fluga från USA.

Titta här och trilla inte av stolen!!!

Vaping är namnet på en modefluga som i USA spritt sig som en löpeld. 

När fler och fler slutar röka, så letas ihärdigt nya droger att tjäna pengar på. 

En till synes harmlös enorm trend i USA är vaping, och den har sökt vara så lockande som möjligt inte bara för vuxna, utan vänder sig med reklamen framför allt till unga.

Ungdomar och barn inhalerar och blåser ut ungefär som en e-cigarett, men inhalatorn behöver inte tändas med eld  som cigaretter. De är batteridrivna små manicker, vars vätska hettas upp och omvandlas till rök. Innehållet som är beroendeframkallande kan innehålla nikotin eller/och smaksättas med frestande barnsmaker som sockervadd, vilda jordgubbar, monsterbreath, pannkaka och bubbelgum.


Det öppnas nu speciella pastelliga barer i USA, där barn kan leka och samtidigt andas in, njuta av olika godissmaker, och blåsa ut sina egna jätterökringar. 

Inte oväntat kommer nu hälsovarningarna, unga vapers har börjat få biverkningar, som t.ex blödande munnar och halsar som tycks läka väldigt sakta

 University of Rochester i New York visar att vaping inflammerar munnen på ett sätt som kan skada tandköttet, i förlängningen t.o.m förstöra vävnaden som håller tänderna på plats och leda till att barn och unga tappar tänderna. Vaping mixtrar med immunförsvaret och långvarig "rök-hosta" är vanligt, liksom som de blodiga såren.

Men det är bara början. När användarna andas in når gaser och partiklar lungorna, och det bildas skador på lungorna som är svåra för lungcellerna att reparera. 

 Nya rön påstår att ämnet som inandas kan innehålla cancerogena kemikalier.


Efter mobilerna, för att människor ska vandra omkring i livet helt bedövade som zombies kommer nu en ny trend enligt NWO masterplan.

5 kommentarer:

 1. Men det är koldioxiden som är nutidens värsta gift.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lätt att slå i vandrande zombiesar!

   Radera
 2. Koldioxid är "livets gas".

  SvaraRadera
 3. Nya metoder och medel för att decimera jordens befolkning dyker upp hela tiden.

  SvaraRadera
 4. Dumpa skitsnacket, det är THC som är farligt. Det finns en anledning varför det nationella sluta röka-programmet i ENGLAND innehåller E-CIGARETTER.
  Det gäller att ta KÄLLKRITIK från TROVÄRDIGA KÄLLOR.
  Se här: https://www.dailymail.co.uk/health/article-7571809/Second-hand-smoke-e-cigarettes-pose-NO-risk-public-experts-suggest.html

  Denna video är mest relevant
  https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/12/27/1651041751424480026/640x360_MP4_1651041751424480026.mp4

  SvaraRadera