måndag 14 oktober 2019

Europeiska Unionen - lika ruinerande för medlemsländerna som ett världskrig.

Islamisering, hederskultur, klankultur, köer till vård, köer till transporter, köer till bostäder, våld och etnisk utrensning mot ursprungsbefolkningen, ett rättssamhälle och välfärdssamhälle i sönderfall.... 

1995 hade vi ett land där allt fungerade, vi levde i harmoni, trygghet och frihet. Sen gick vi med i EU-diktaturen.

Förfallet och totalfördärvet ser lika illa ut i Tyskland, Frankrike, Belgien, UK, Nederländerna, Italien m.fl.

Boris Johnson har idag inför Drottning Elisabeth förnyat sina  'do or die' - bud för att säkra Brexit senast 31 oktober, det framgår att Johnson har förstått att man måste bryta sig ur tvångsöverstatligheten. Och att på nytt, från grunden, bygga upp rättssystemet, välfärdssystemet, han nämner särskilt sjukvården, socialförsäkringssystemet, polismyndigheten, och hårdare straff för mördare och våldtäktsmän samt ett poängbaserat invandringssystem. 

Det värsta som kan hända UK är en påverkanskampanj från EU-makten och valfusk som ger Corbyn och Labour makten. Corbyn är, precis som Löfvén, en fara för folket, för UK och för hela Europa.


4 kommentarer:

  1. 1995 hade vi ett land där allt fungerade, vi levde i harmoni, trygghet och frihet. - Nja, 1995 var Sverige nära statsbankrutt p g a den borgerliga minoritetsregering Bildt av Ians och Berts nåd och flera års hård åtstramning under "Den som är satt i skuld är inte fri" Göran Persson återstod där t ex min svärmor hastigt och lustigt blev av med änkepensionen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jämför du läget i landet 1995 med krigsläget idag??

      Radera
  2. 1970 talet fungerade väl Sverige ännu bättre!?
    102% skatter. Löntagarfonder på gång...
    Palme härjade och LO.
    Nä vi får gå längre tillbaka.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag talar inte om dramatiska händelser som Sverige ändå kommit ur. Utan den djupa irreparabla skadan på hela samhällsstrukturen.

      Radera