måndag 14 oktober 2019

Europas folk, via EU, betalar miljarder till diktator Erdogan som lemlästar familjer och barn!


Från svt-play, ord för ord. 53.01 in i klippet. 

Själv saknar jag ord. I läget jag är nu skulle jag kunna göra mig olycklig av förtvivlan och raseri.


Jonas Sjöstedt: - "Sverige har betalat hundratals miljoner till Erdogans auktoritära styre,via de europeiska unionen, och han har fått pengar för att skydda flyktingar. Jag vill fråga dig statsminister Stefan Löfvén, kan du lova här och nu, att det blir inte en euro, inte en krona till Erdogan, förrän de turkiska trupperna är ute ur Syrien."

Statsminister Löfvén: - "Det var en rätt bra retorisk fråga herr Sjöstedt, men du är helt fel ute, därför att det finns inga pengar som går till statskassan i Turkiet, dom går till flyktingarna. Dom går till flyktingarnas bostäder, till skolor för barna, dom går till mat, dom går till dom här mänskorna ska komma i arbete och kunna göra en insats i Turkiet. Det är DIT pengarna går, inte till Erdogan. Om du tycker att jag ska ta BORT pengar till flyktingarna i Turkiet så säg till."

Jonas Sjöstedt: - "Alltså om man fortsätter att pumpa in miljarder till en person som börjat bli en diktator, som invaderar andra länder, som driver människor på flykt, delvis med svenska vapen, och är så naiv, att man säger vi fortsätter att betala ut pengar till flyktingar, samtidigt som man driver människor på flykt, då blir man ju medskyldig till det här. Jag vill ha en svensk statsminister som har guts nog att ställa sig upp och säga det blir inte en krona, inte en euro förrän Turkiet ha.."

Statsminister Löfvén avbryter: - "Men du har feeeel, lär dig att du har fel."

Jonas Sjöstedt:- "Nä, jag har rätt."

Statsminister Löfvén: - "Det betalas inga pengar till Erdogan....."

Jonas Sjöstedt: - "Det gör det visst det."

Statsminister Löfvén: - "Det betalas pengar till flyktingar, det går via andr, det dår inte via, det går inte en krona till statskassan. Det är för att 4 miljoner människor ska ha en dräglig tillvaro, vad ska vi göra? Vad tänker du göra av dom fyra miljoner människorna. Vi gör det klart en gång för alla nu: - det betalas inga pengar in till Turkiets statskassa för dessa flyktingar."

Jonas Sjöstedt: - "Jo, det gör det."

Statsminister Löfvén: - "Nejj, Det betalas till organisationer och andra personer som ser till att dom här barna får gå i skola, att få drägliga villkor.  Statsminister lyfter armen och pekar på Jonas Sjöstedt: - Sjöstedt vill ta bort det stödet till flyktingarna!!"


Stefan Löfven ljuger under hela debatten. Eller också är han som vanligt helt okunnig, eller naiv som han kallar det – 16,6 miljarder kronor av EU-pengarna för flyktingar betalas till den turkiska regeringen.

Lena Mellin, aftonbladet: -"Antingen ljuger Stefan Löfven om EU:s Turkiet-avtal. Eller också visade han prov på en gränslös naivitet.
Oavsett vilket är det pinsamt." 

P-I-N-S-A-M-T??? 

Är det allt en svensk sosseskribent kan säga när Europas fredliga folk tvingats  kasta miljarder i halsen på en muslimsk diktator och folkmördare??? 

Nu kan ingenting bli sjukare i vårt land.

8 kommentarer:

 1. Visst kan det bli ÄNNU sjukare!

  ....om bildt får sin vilja fram, nämligen att få med turkiets 70 miljoner muslimer i EU.

  Det är av största vikt att vi Svenskar (Europeer) håller järnkoll på bildts lobbyinggrupper i EU, så erdogans islamistiska stormtrupper hålls borta från Europa och Norden.

  "Gates of Vienna" räddade oss år 1683, nu står återigen våra liv / framtid / kultur / civilisation på spel när vi släpper in ockupanterna bakvägen, LÄR AV HISTORIEN!.

  TACK palme, reinfeldt, bilderberg, soros, tro&solidaritet, mp, v, c, l och löfven för att ni envetet håller bakdörren vidöppen för de invällande trojanerna!

  OM erdogan nu misslyckas med att kontaminera EU med de fritagna isis-psykopaterna, så står greta redo att fullfölja med plan B: "miljöflyktingarna".

  Låt oss ALDRIG glömma dessa qvisslingar och deras svekfulla medlöpare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Globalisternas uppfinningsförmåga för att nå sitt mål är förbluffande. "Klimatflyktingar".

   Radera
 2. Tonald Drump2019-10-15 09:12

  Lär dig att du har fel. Vad är det för översittarfasoner från vår statsminister. Tror Löfven att det kostar 16,6 miljarder att förvara 4 miljoner flyktingar (över 4 miljoner/flykting) i Turkiet under enkla omständigheter så skall han sätta sig ner och fundera på vem det är som behöver lära sig. Klart att det blir pengar över till Turkiska statskassan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 16.6 miljarder delade med fyra miljoner blir 4150 kr/flykting under ett år, inget överflöd precis.

   Radera
  2. Vet vi ens att pengarna gått till flyktingarna? Helt? Eller delvis? Eller till kriget?

   Radera
  3. Tonald Drump2019-10-15 15:49

   Dags att byta batteri i hjärnan. Sorry

   Radera
  4. @Tonald, nästan rätt!
   Det är först när de små gökungarna smugglats till Sverige, som de kostar oss skattebetalare 4-5 miljoner per styck.

   Radera
 3. Löfvén kör själv med diktaturfasoner och kan därmed frikännas från alla påståenden,att kan är medmänsklig.
  Svensson

  SvaraRadera