lördag 21 september 2019

MP är Sveriges blindtarm. Helt och hållet onödig som inaktiv. Dödligt farlig som aktiv.

Det är ingen skräll att miljöministern, MP, står i centrum för regeringens hastigt påkomna "gängpolitik".

Kort efter att de blocköverskridande samtalen om stoppa gängkriminaliteten gick om intet höll regeringen presskonferens med inrikesminister Mikael Damberg (S), justitieminister Morgan Johansson (S) och miljöminister Karolina Skog (MP). 

Här är regeringens förslag som kommer att rinna ut i ett vitt och brett intet. Eller möjligen tar man bort den halalgrillade varmkorven.


3 kommentarer:

  1. Enligt de senaste rönen, vad jag har förstått, så är blindtarmens bihang "räddningskapsel" för tarmfloran då för kroppen främmande bakterier invaderar.

    Sålunda är MP(K) raka motsatsen. De gör allt för att skydda invällarna och allt för att utrota ursprungsbefolkningen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, såg även uppgraderingen av blindtarmen!
      Men metaforen är ju ännu giltig.
      Jungman Jansson

      Radera
  2. Vilken trio. HoppD då att dom går stopp på den kille som uppdrag granskning handlade om. Han dom hunnit med drygt 200 brott, trots att han bara är 19 år. Dom ansvariga pratade mest om brottslingens trygghet, stödjande åtgärder för att hjälpa killen. Inte ett ord om att sätta gränser för hans framfart. För att det ska bli trygghet för alla, exklusive skurkarna Så måste dom buras in. Denna trios program kommer bara att leda till ännu mer kriminalitet. Bura in miljöpartisterna till att börja med.

    SvaraRadera