onsdag 14 augusti 2019

Statsministern väljer hatet, alltid hatet.

Stefan Löfvén har gjort sig en karriär på att som reinfeldt skrika rasist till alla som tycker olika. Den taktiken verkar ha nått vägs ände så nu börjar han och hans lågbegåvade följe ropa "överklass!", och hoppas att det håller mandatperioden ut. Och att idioterna fortsätter rösta på honom.

Di: - "Att använda förenklade samband för att svartmåla vissa grupper är inte värdigt en statsminister. Med samma logik skulle även män, miljöpartister och vänsterpartister kunna skuldbeläggas för blodet på våra gator, eftersom män brukar narkotika i större utsträckning än kvinnor och eftersom andelen miljöpartister och vänsterpartister som använt narkotika är större än i andra partier. Att påstå något sådant vore givetvis absurt.

I såväl klimatfrågan som i frågan om gängkriminalitet väljer Socialdemokraterna att peka ut höginkomsttagare som roten till Sveriges eländen, snarare än som välfärdsskapande genom sina skattebetalningar.
Det är skamlöst att Socialdemokraterna väljer att förvrida de allvarliga samhällsproblem Sverige står inför till att i stället handla om sitt eget klassförakt."

Nu hänger jag inte med riktigt. Varför vill Stefan Löfvén rikta hela landets klassförakt mot den överklass han själv tillhör?

9 kommentarer:

 1. Tonald Drump2019-08-15 08:55

  Jag läste någonstans att när du blir kallad rasist så har du vunnit för då har din motståndare slut på argument. Sossarna har slut på argument och är desperata, därav alla dessa märkliga beskyllningar.

  SvaraRadera
 2. Vi hänger med dig Carina. Noterat är att "ofina" har ett stort politikerförakt och överst sitter statsministern.

  SvaraRadera
 3. Avskyr socialdemokratin,en förgörande sekt som ödelägger vårt land.
  Deras ideologi bygger på kriminalitet.
  Svensson

  SvaraRadera
 4. Stackars er!
  Man behöver ju bara köra 166 mil och man är bland vuxet folk!
  0.47l/mil för övrigt.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varifrån och åt vilket håll ??
   //Gunnar

   Radera
  2. Furusund över Östersund(!) Nej, vi skulle ej möta Uzbeken...
   Över Haparanda och "hem" i Finland.
   Där folket är på isen. Inte under!

   Jungman Jansson

   Radera
  3. Tack Ulf, då förstår jag, du vill ha fast mark under hjulen hela resan. Ha en tripp !!

   //Gunnar

   Radera
 5. Automatisk alkoholkontroll vid Rosenbad skulle behövas både före och efter besöket.
  s

  SvaraRadera
 6. Oförskämt att kalla folk med åsikter för rasister. Löfven är lika rädd som Reinfeldt var att förlora makten. Över en miljonsvenskar har förnedrats för att man har klagat på hur vanskött Sverige är. Allt som var bra med landet har försvunnit tack vare outbildade och obildade politiker. Nu pekar allt fler länder på Sverige och jag hoppas det vrider om ordentligt i magen på den sittande inkompetenta regeringen. Dasspolitikerna säger jag för det låter lite finare.

  SvaraRadera