torsdag 8 augusti 2019

#sorgenimitthjärta



Jonas WE Andersson, FB: 

-Tänk om någon fick för sig att säga att Island inte har någon rätt att existera. Att det inte fanns några islänningar, ingen isländsk kultur och att den yta därislänningarna bor lika mycket tillhör människor från Mellanöstern och Afrika.

Det skulle naturligtvis aldrig hända. Med öppna gränser och tillgång till Islands välfärdssystem skulle de drygt 300.000 islänningarna vara borta inom några decennier. Och landet lagt i ruiner. Det vet praktiskt taget alla islänningar. Den som sade på detta sättet skulle betraktas som fullständigt galen. Och som en landsförrädare.

Tänk om någon fick för sig att säga att Thailand inte har någon rätt att finnas. Att det inte fanns några thailändare, ingen thailändsk kultur och att den yta där thailändarna bor lika mycket tillhör människor från Mellanöstern, Afrika, Sverige och hela övriga världen.
Det skulle naturligtvis aldrig hända. Den som sade på detta sättet skulle betraktas som fullständigt galen. Och som en landsförrädare.

Tänk om någon fick för sig att säga att Japan inte har någon rätt att finnas. Att det inte fanns några japaner, ingen japansk kultur och att den yta där japanerna bor lika mycket tillhör människor från Mellanöstern, Afrika, Sverige och hela övriga världen.
Det skulle naturligtvis aldrig hända. Den som sade på detta sättet skulle betraktas som fullständigt galen. Och som en landsförrädare.

Det finns bara ett enda land i hela världen där det inte bara är en norm att resonera så här – utan där det också omsatts och fortsätter att omsättas till regeringspolitik. Där de medborgare som opponerar sig mot denna självförintelse stämplas som ondskefulla och som nazister – och blir av med sina jobb och opinionsplattformar.
Sverige.

Världens enda feministiska, humanitära stormakt. Landet där batiken styr.
För Sverige – har man kommit fram till – har ingen rätt att finnas. Och det finns inga svenskar, ingen svensk kultur och den yta där svenskarna bor tillhör lika mycket människor från Mellanöstern och Afrika.

Det har redan hänt och det fortsätter att hända. Svenskarna är borta inom några generationer. Och landet lagt i ruiner. Det vet snart alla svenskar.
Men då är det sedan länge försent.


4 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-08-08 15:07

    Det är för sent redan nu, idiotin har fått styra allt för länge för att kunna repareras.

    SvaraRadera
  2. Carina-Fina,
    det scenario som beskrives ovan kommer dock inte att inträffa. Statsledningen i Moskva kommer aldrig att acceptera att dess mycket nära grannland Sverige blir en muslimsk stat - med den instabilitet i närområdet, som detta skulle innebära. Därför kommer man att ingripa preventivt, kanske med USA:s tysta medgivande samt oavsett vad svenska politiker anser.
    Kommentator.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Din kommentar gav mig hopp. Hoppas du har rätt.

      Radera
  3. Ett ryskt ingripande kan man kanske drömma om, men fan tro't! Under alla förhållanden är det REDAN för sent. Vad skulle kunna vända utvecklingen? Seriöst?

    SvaraRadera