onsdag 28 augusti 2019

Heidi Avellan, Anders Lindberg och Peter Wolodarski m.fl krumbuktar sig inför våldssamhället som de så kategoriskt har förnekat.


Johan Ingerö, KD:

 Heidi Avellan i Sydsvenskan om det vidriga mordet på en kvinna i Malmö: "Hur som helst är det ytterligare en påminnelse om att skjutningarna har blivit en del av vardagen på ett sätt som ingen kunde föreställa sig för bara några år sedan."

Ingen? Verkligen?

Vi är rätt många som har varnat för detta. Som har vuxit upp i kvarter som drabbades långt innan innerstadsområdena och som kunde läsa tecknen på väggen. Jag har talat och skrivit om detta i över femton år. Bland annat om New York-modellen och varför den funkade. 2010 satte jag, Paulina Neuding och Mattias Svensson ihop ett temanummer i Neo om brottslighet och om vad kriminologin säger om bekämpning av mängdbrott. 2016 gav jag ut en rapport av Krister Thelin om den nya polisorganisationen och dess förmåga att möta gatubrottslighet.

Ledarskribenter på SvD och GP, som Pj Anders Linder, Ivar Arpi, Alice Teodorescu Måwe och Adam Cwejman, har skrivit tonvis. 

Heidi Avellans "ingen" omfattar alltså främst Heidi Avellan och hennes likasinnade. De lade istället sin energi på att misstänkliggöra oss och anklaga oss för svartmålning.
Erkänn att ni hade fel istället för att påstå att alla gjorde samma fel. Därefter kanske "vi" gemensamt kan lösa probleme



SD har larmat gång på gång på gång, och för det fått så mycket hat och stryk av gammeljournalisterna.

5 kommentarer:

  1. Avellan från Finland
    Wolodarski från Polen.
    Vad f-n bryr sig dylika om Sverige...

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Och Anders L från en främmande planet.

    SvaraRadera
  3. Raymond Zweigberg2019-08-28 13:55

    Peter "Dumbo" Wolodarski, med judiskt påbrå, tillhör den kader av journalister som ivrigt hejar på Sveriges sönderfall.

    SvaraRadera
  4. Ingen av dessa icke seende eller icke hörande kommer att bli varse övervåldet i landet,förrän de själva drabbas riktigt ordentligt.
    Har också tankar om Avellan och Wolodarski,det är så många som kommer från andra länder,de sitter och hetsar mot oss svenskar.
    Svensson

    SvaraRadera
  5. Tonald Drump2019-08-28 16:11

    Att många aldrig kunnat tro att det skulle gå så här långt är inte konstigt. Avskärmar man sig från verkligheten kommer man aldrig att kunna förutse någonting vilket är vanligt hos svenska politiker utom SD.

    SvaraRadera