onsdag 21 augusti 2019

Byt ut Ulf Kristersson mot den genuint skicklige och begåvade politikern Hanif Bali.


Hanif Bali:

”Iranier hälsar tyvärr inte på kvinnor i hand” - svarade Margot Wallström på frågan om hon och Islamistregimens taltratt Javad Zarif tog i hand.


Nej Margot Wallström. Iranier har inga problem att ta kvinnor i hand, varken i Iran eller här i väst. Det är ortodoxa mullor som du myser så hjärtligt med som vägrar göra det.Men det fick mig att fnittra, är det så att Wallström inte hälsar på Ardalan Shekarabi (S) och han är för mjäkig för att påpeka det eller är det så att Shekarabi lurat i Wallström denna lögn för att slippa hälsa på henne?
Att svenska ”feminister” krälar runt i slöja på besök i Iran medan islamisterna på besök i Sverige förnedrar Wallström på hemmaplan är en perfekt representation på västs relation till islamister.



Kom ihåg att detta fjäskande för Iran handlar om handel, inte om något annat - från svensk del handlar om fickpengar i statsbudgeten - men väldigt lönsamt för mullorna då dessa ”handelsavtal” oftast är genomkorrupta importmonopol och innefattar deras egna släktingar som ”affärspartners”.
Sverige lägger mer pengar varje år på HVB-hem för migranter som kommer från Iran än vad den totala exporten till Iran är - men via sin egna inkompetens och fjäskande så håller man regimens kretiner under armarna.

HANIF BALI - ALLA DAR I VECKAN.

4 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-08-21 18:11

    Hanif, en hjälte som vågar stå för sin åsikt.

    SvaraRadera
  2. Blåkullakompaniet i startposition.
    s

    SvaraRadera