måndag 8 juli 2019

Om vi - landet Sverige - är oförmögna att skydda oss mot ett gäng åttaåringar, hur ska vi då klara oss mot krigiska människor som kommit hit för att ta vårt land.

 -Jag har aldrig varit med om något liknande, säger polisen Lennart Hynynen.

Anledningen: En grupp nyanlända barn har flera gånger gått till attack mot andra barn och vuxna i området, de har kastat sten eller slagits med plåtrör och pinnar så barn börjat blöda. Värst var att ett barn fick strypgrepp som lämnade märken. Men det handlar också om sexuella hot: ”Jag ska våldta dig” säger de. "Stökigheterna" har pågått minst(!) ett(!) år(!).

-"Vi ska träffa föräldrarna till de här barnen och försöka förklara för dem vad deras barn ställer till med. Det blir det extra problematiskt då föräldrarna inte talar svenska. Vi hoppas verkligen, för husfridens skull, att det här ska få ett slut", säger Lennart Hynynen.

Han är dock tydlig med att det ur polisiär synvinkel är svårt att göra något

Det är snarare kommunens socialtjänst som kopplas in.

Så Grums socialchef Lotta Österlund Jansson ska under sommaren bjuda in och försöka samla alla som bor i området på en gemensam aktivitetsdag, där man ska diskutera vad som kan göras för att lösa problemen.
– Vi vill diskutera öppet med dem hur man ska bete sig och hur man vill hade det i ett bostadsområde, säger hon och tillägger att det efter sommaren förhoppningsvis ska genomföras fler trygghetsvandringar i området.
Hyresgästerna
vill verkligen inte börja tänka i banor som ”vi och dem”.

Så, om jag förstår saken rätt, så skjuter polisen och socialchefen detta allvarliga och långvariga samhällsproblem, kallat "stökigheterna", mellan sig. 

På nåt sätt vill de i alla fall visa "ansvar" och  bjuda in till aktivitetsdag och diskutera med barnens föräldrar för att tala om hur man ska "bete sig". 

Men de talar ju inte svenska. Så det går inte.

Men det gör säkert inget, för de drabbade svenskarna är så rädda för att bli beskyllda för att dela upp i vi och dom, så de får ta hatattackerna för att "inte störa husfriden" och bli kallade rasister av vänstermaffian.

Skyll er själva alla svenska idioter.

6 kommentarer:

  1. Ja, din sista mening säger ju allt!
    Inget att tillägga, tyvärr.

    Jungman Jansson

    SvaraRadera
  2. Tonald Drump2019-07-08 19:41

    Vilket jävla patetiskt land vi lever i. Hur fan kan man bara låta ett gäng ungar sätta skräck i ett helt samhälle. Och var är de utsatta barnens föräldrar, finns det inte en enda farsa med lite jävlar anamma
    och dealar med situationen själv eller är det velour-pappor allihopa.

    SvaraRadera
  3. Det extremt Svenskfientliga scenariot i Grums påbörjades redan i Juni 2012 av kommunens inkompetenta socialistiska ledning med Annika Lomarker i sin tjänst som Kommunchef och VD för kommunens bostadsbolag och Kommunstyrelsens ordförande Torbjörn Bood (S) ”Jag är inte rasist, men jag väljer hellre utlänningar än svenskar”.
    Pamparna kritiserades starkt för att vräka och byta ut Svenska hyresgäster mot flyktingboenden.
    https://karpstryparn.wordpress.com/tag/annika-lomarker/

    Sozzisternas signalpolitik visade redan 2012 inkräktarna att de kan bete sig hur som helst: ”svennarna” ska flytta, Grums tillhör ”flyktingarna”, denna signalpolitik / förräderi börjar nu få avsedd verkan!
    (S) har återigen tydligt visat att Svenskarna är en läge stående, ej önskvärd ras, som ska tvingas bort.
    https://www.friatider.se/grannar-hotar-flytta-i-protest

    Samma scenario kan vi se i Kil, 2 mil därifrån, där djungelns lag råder.

    SvaraRadera
  4. Kan även tillägga att följderna av Svenskföraktet visar sig med all önskvärd tydlighet:
    Grums har det högsta antalet självmord i relation till folkmängden i hela Sverige det senaste decenniet. Det visar statistik från Socialstyrelsens dödsorsaksregister.

    https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=7126728

    Hoppas socialisterna och de vänsterblivna är nöjda med hur befolkningsutbytet fortlöper!

    SvaraRadera
  5. It is 'us and them'. When 'they' routinely attack 'us' and nobody does anything about it. They have the mindset that 'we' are the other, and the only way to protect ourselves is to face reality and understand once and for all there is nothing anyone can do to change their cultural mindset or raise their intelligence.

    SvaraRadera