onsdag 17 juli 2019

De där krypen som, av okända skäl, givit bort vårt land, när ska vi ställa dem till svars.




NYHETERIDAG.SEDömdes för sju rån på en och halv timme – skrevs ned i ålder och undgick fängelsestraff

"HVB-hem de bodde på i Harlösa. Enligt en av dem behövde de pengar för att kunna ta en taxi tillbaka, så de gick runt och letade offer att råna med hjälp av en kolsyrepistol de hade med sig. På en och en halv timme, mellan halv sju och åtta på kvällen begick de tre fullbordade rån och fyra försök till rån. ... 

Den ena av gärningsmännen hade vid detta tillfälle några dagar kvar till sin femtonårsdag varför han inte åtalades för rånen, men han dömdes i tingsrätten till ungdomsvård för en misshandel och ett fall av olaga hot – då han hotade med att bränna ned HVB-hemmet när han inte fick titta på tv."






4 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-07-17 21:50

    Låt straffet bli hårt för det finns inga förmildrande omständigheter.

    SvaraRadera
  2. Svenska domstolar ser alltid till att de illegala invandrarna får så milda straff som möjligt, utan medkänsla för offren.

    SvaraRadera
  3. Då kan domstolarna och försvarare syssla med samma klientel i all evighet och håva in storkovan, ingen arbetslöshet i sikte och svennarna betalar snällt.

    SvaraRadera
  4. Rykten går att shithole countries släpper lös sina fångar när massinvandring till Sverige är på gång. Såsom Kuba gjorde när USA sade att de skulle ta emot alla kubanska flyktingar i sinom tid. Därför fick Florida en enorm mängd brottslingar och deras avkomma följer föräldrarnas fotspår.
    Florida: brottslingarnas paradis, vill du klara dig undan gated communities, lås bilen när du kör etc.

    SvaraRadera