fredag 28 juni 2019

Tack gode Gud för alternativ-media.



Mons Krabbes blogg:

-I onsdags körde SVT:s Rapport och Aktuellt ett reportage om den pappa som drunknade i Rio Grande, tillsammans med sin två-åriga dotter. Anmärkningsvärt nog visade SVT bilder av de två liggandes döda tillsammans vid vattenbrynet. Det är svårt att inte bli berörd, vilket givetvis är syftet. 

De här bilderna har givetvis kablats ut på bred front av mainstream medierna i USA, precis som man gjorde i Europa med bilderna av Alan Kurdi. Ett barns död blir propaganda och SVT tvekar givetvis inte över att haka på. 

 Det jag vänder mig mot är att SVT, precis som så många andra mainstream medier, är väldigt selektiva i vilka döda barn de visar. Detta urval påvisar i vilken riktning man på den statliga televisionen vill påverka folkopinionen. Man visar som vi kan se döda migrantbarn, i syfte att väcka opinion mot alla ansträngningar att stänga gränserna, men man vägrar att visa barn dödade i terrordåd i Västvärlden, av rädsla för att opinion ska väckas för att just stänga dessa gränser.

 Man visar, vad man uppfattar som, konsekvenserna av att vi försöker stoppa migrationen, men man visar inte konsekvenserna av att låta den fortsätta ohejdad.

Är konsekvenserna för våra egna barn så mycket mindre viktiga? 

Alla bilder av lemlästade barn på Promenade des Anglais i Nice, eller i konsertsalen i Manchester eller på vår egen Ebba på Drottninggatan, blockerades av statliga- och övriga mainstream medier runt om i Europa. De döda kropparna täcktes snabbt över, som brukligt är. 

Inga fotografer cirklade runt Ebbas kropp, som en flock gamar. Bara migrantbarnen ligger kvar i strålkastarljuset för att utnyttjas av liberalvänsterns agenda.



4 kommentarer:

  1. Tonald Drump2019-06-28 23:24

    Inget land skall känna skuld för att någon som illegalt försöker ta sig in i deras land dör. De enda som tycker det är mjäkmedia och deras åsikt hoppas jag att ingen bryr sig om.

    SvaraRadera
  2. Många människor är onda och SVT:s Rapport och Aktuellt lever gott på ondskan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. De tänker: Att ändamålet helgar medlen! Cyniskt och dryper av ondska.
      DGDFria

      Radera
  3. Tror ni att de två som drunknade i en strömmande flod
    flyter iland tillsammans?Det tror inte jag
    Bilden är lika arangerad som den på Alan Kurdi.

    SvaraRadera